İstanbul'da yaşıyor olsaydım ya İzmir ya da Antalya derdim... Her nereye gidiyorsanız sağlıkla gidip dönün.Güzellikler ve eğlence sizinle olsun, kötü olanlarsa uzak dursun.
Geçen gün bir yazının yorumunda bir blogger'a hitaben (kim olduğunu hatırlayamadım şimdi) "bekle sana büyük bi sürprizim var" gibi bir ifade yazmıştın. Bence o blogger nerdeyse oraya =)
sen nereye gidersen git bizimlersin hayırlı yolculuklar olsun...
YanıtlaSilankara diyesim geldi:))
Benimde Konya..::))
YanıtlaSilİstanbul'da yaşıyor olsaydım ya İzmir ya da Antalya derdim...
YanıtlaSilHer nereye gidiyorsanız sağlıkla gidip dönün.Güzellikler ve eğlence sizinle olsun, kötü olanlarsa uzak dursun.
nasılsa bilme ihtimalim yok o nedenle papua yeni gine diyeceğim geliyor:)))sağlıkla git ve güzel anılarla dön güzel arkadaşım.
YanıtlaSilGüle güle git gel canım:)hayırlı yolculukların olsun..
YanıtlaSilNilgün'cüm memleket yolunamı gidiyorsun?
YanıtlaSilniyeyse sakarya diyesim geldi:))
YanıtlaSilhayırlı yolculuklar
bize mi geliyorsun yoksa. İzmirrrrrrr
YanıtlaSilCnm yolun açık olsun bize doğrumu geliyorsun? acaba...
YanıtlaSilCanım, içimden Paris geldi:)) herkes yurt içi demiş ben nedense yurtdışını düşündüm. Bak doğru bilirsem o çana ağırlığınca hediye isterim ona göre:)
YanıtlaSilbenim içimden de Sapanca geçti:)))
YanıtlaSilhayırlı ve keyifli yolculuklar...
Benimde içimden bir Bursa diyesim geldi bir Trabzon nedense... bilemeyeceğim için farketmez sanırım :D hayırlı yolculuklaar
YanıtlaSilCevap veriyorum: Uludağ ;))) iyi yolculuklar..
YanıtlaSilGeçen gün bir yazının yorumunda bir blogger'a hitaben (kim olduğunu hatırlayamadım şimdi) "bekle sana büyük bi sürprizim var" gibi bir ifade yazmıştın. Bence o blogger nerdeyse oraya =)
YanıtlaSilValla bu sbs sorusu gibi bence. Kimin sana ihtiyacı varsa kesin ordasındır :)
YanıtlaSilhımmmm... seyirci jokeri varmııı ??
YanıtlaSilyüreğinin götürdüğü yere sanırım :))
güle güle git,güle güle gel canım ;)
Yine düştün yollara demek. Nereye bilemem ama iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler derim. Yoksa Antalya mı ? :)
YanıtlaSililk olamadım ama benim de içimden ilk izmir geçti. özledim heralde ;))
YanıtlaSilAdana mı? :) yolun açık olsuuunn..
YanıtlaSilhatay-iskenderun'dayım :)))))))))
YanıtlaSiltüh tutturamadık....
YanıtlaSilşike yapmış olmamak için cevap vermedim :))
YanıtlaSilama ama amaa :P umarım güzel bi gezi olmuştur.
YanıtlaSilevet kimse tutturamadı:)
YanıtlaSilşike olmamasına dikkat edenlere ayrıca teşekkür ederim.. en yakın tahmin eden kişi seda oldu :) sedacığım bir güzellik düşüneceğim :)
ayyy yirim ben seniiii :) sağol beybiiiimmm öperim seni kocamaaaaaan =)
YanıtlaSil