11 Kasım 2015 Çarşamba

tanıtım: pilot: dolmakalem;

İşte buna müjde denir... Kartuş çıkarıp takma, mürekkep doldurma derdi olmayan dolmakalem.. Pilot yapmış.. İyi de yapmış :) renk çeşitleri de güzel.. 

internette arama yaparken 2010 lara falan dayanan yazılar gördüm bu yayından sonra.. aaaa dedim ben daha yeni bulmuş gibiyim: millet çoktan kullanmış da tüketmiş bile kaç kez :)

4 yorum:

  1. bende de bir kalem sevgisi var sorma gitsin, kırtasiyeye girince kalem almazsam kendimi suçlu hissediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. evet ya bacım bu hastalık böyle bişi dimi :)

    YanıtlaSil
  3. aklıma 90 lar gnçliğim geldi pilot kalemler vardı. bayılırdım bi arkadaşımda nasıl güzel eyeliner çekiyor sonrasında öğrendimki pilot kalemle yapıyormuş. sonrasında bende pilot kalemle eyeliner çektim çıkarmasıda rahatdı şimdi olsa yapmam ama gençlik :) aklıma geldi pilot kalem diyince :)))

    YanıtlaSil
  4. ayyy ne icatlar yaparmışız eskilerden şekerim..

    YanıtlaSil