12 Ekim 2009 Pazartesi

iğneliğimm












işte bu da benim iğnelikk... bu yorgun halimle ilk kimde gördüm nasıl düşünüp de bulacağım bilmiyorum.. bulunca eklesem olurmu arkadaşlar.. çooook yorgunum ancak sabırsızlığımdan bari yayını yapayım diye düşündüm bugün..
kadehin içine slikon elyaf doldurdum.. üzerini saten gibi bir kumaş ile kapladım.. kadehin ağız kısmına simli biyeyi açıp bir kenarını içe doğru kıvırıp silikon ile yapştırdım. hemen altına yine kadehin alt kısmınıda simli biye ile kapattım.. kadehin ayak kısmında kurdele ile bağlayarak büzdüğüm tülü uç kısmında pileler ile kadehe tutturdum ve bu tutturma işleminin olduğu kısmı iki sıra ince kurdele ile süsledim.. ayak kısmına doreli şifon kurdele ile bir fiyonk yaptım ve ortasına bir tutam gelin teli monte ettim.. bu işlemlerin gerekli yerlerinde sıcak silikon kullandım.. ve bu çalışmada asistan olarak büyük gelinimize katkılarından dolayı teşekkür ederim..
yayını düğünden sonra yapmak kısmet oluyor. dün akşam çok beğenildi iğneliğimiz ve yakın bir akrabamıza düğün sonrası hediye edildi..

8 yorum:

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

ilk defa böyle bir iğnelik gördüm.çok hoş olmuş.elinize sağlık

Zehra Gürgen dedi ki...

Çok farklı, kadeh şeklinde ilk defa görüyorum.Bana hediye gelse kesinlikle kullanmaz, saklardım herhalde..
eline sağlık

d@li dedi ki...

nişanda düğünde takı takılırken ne güzel olur

sevimlihayat dedi ki...

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş hediye ettiğiniz kişide güle güle kullansın gerçi bu iğneliği insan kullanmaya kıyamaz biblo gibi çok güzel olmuş

Bahar YORGUN dedi ki...

ellerine sağlık sevgili arkadaşım bende ilk astar ve 100 de görmüştüm çok beğenmiştim belki sende orada görmüşsündür. sevgiler :))

Bizim Gibiler dedi ki...

Gelin gibi süslemişsin canım, harika olmuş. Umarım gelin kıskanmamıştır iğneliği:)))

nilgün komar dedi ki...

gelinden çok herkes kıskandı.. kapışıldı diyebilirdim.. en son beğenen ama yapamayacağını düşündüğüm birine hediye ettim işte diğerleri darıldı madem verecektin bana verseydin ..:))
neyse ikinciside geldi.. isteyen olursa gene yapacağım sanırım.. bizimkiler bizde yaparız ama sen daha iyi yaparsın derler genelde.. :)))

nilgün komar dedi ki...

bahar yorgunummm
evet hatırladım.. astarve100 de gördüm.. :))
saol hatırlattığın için.. astarve100 deki arkadaşlara teşekkür ederim.. benimki onlarınkilerin yanında sade olmasına karşın çok ilgi gördü.. demek onları görselerdi düşüp bayılırdılar:))