24 Ekim 2011 Pazartesi

VAN afet böglesinden haberler;

DendenAk; Van'da yaşayan bir blogger arkadaşımız; bu sabah sevgili Sibel iyi haberlerini alıp bana iletti.. ben dayanamadım yine sesini duymak üzere kendisini aradım.. Ankara'ya ailesinin yanına gidiyor birkaç parça eşyası ile.. kızı yanında ve çok iyi! eşi de iyi ve onları özel araç ile Ankara'ya kendisi bizzat götürüyor sonra görevine devam edecek bir süre daha, yani Van'a geri dönecek..


Şule ve Amigurumileri; Van'da yaşayan bir başka blogger arkadaşımız; Banuca ablam kendisinden mesaj yolu ile iyi olduğuna dair bilgi aldı.. kendiside eşi de iyiymiş.. daha detaylı bilgi şimdilik yok..

hepimiz dua edelim! sağlıkla ailelerine kavuşsunlar inşaAllah.. ve elimizden gelen yardımları esirgemeyelim!

Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo'den ücretsiz taşıma desteği! 

(444.99.99)         (444.06.06)




Genel İhtiyaç listesi:
Çadır
Kışlık bebek giysileri
Battaniye
Bebek maması
Bebek bezi
Kışlık/polar giysiler
Pet şişede su
Elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcı


göndermek istediğiniz malzemeleri en yakın kargo şubelerine götürmeniz yeterlidir.
götüremiyorsanız adresten alım için lütfen telefon ile destek isteyiniz!!!!

6 yorum:

TATESAL dedi ki...

Acı üstüne acı Nilgünüm görüyormusun?Allah beterinden saklasın ne diyelim...blogger arkadaşlarımızdan haber almamız iyi olsu sağol canım benim...sevgiler....

Nilgün Komar dedi ki...

evet tatesalim; pazartesiye kadar yastaydık.. ama yasımızı pazar günü tazeledik :((( yeniden öbür pazartesiye kadar yayına kapalıyım ben! sonuçta burası günlüğümüz.. herşeyi yazabiliriz ama benim içimden hiçbirşey gelmiyor!!!

Fatma dedi ki...

Bu bilgiler için teşekkürler, Allah enkaz altında kurtarılmayı bekleyenlere güç ve sabır versin, çabucak kurtarılsınlar inşallah. Yaşamını yitirenlere de Allah rahmet eylesin.

Nilgün Komar dedi ki...

fadişim aminnnnnnnnnnnn

Adsız dedi ki...

ayy ablamm çok tşkk bende blogumda bahsedicemm çok iyi temiz kalplisin sen yaa yerim senii :) Allah kimseye böyle bela vermesin tez zamanda unutulur ve insanların yarası kabuk tutar inş.. seni öper ve hediye postumu ister, kaçarımm :) http://modayaayakuyduramayan.blogspot.com/

fiamma dedi ki...

Nilgüncüğüm Özden'in iyi haberini almak çok sevindirdi beni ilk aklıma gelenlerdendi Van deyince.Face de yazdıklarını gördüm ama isim olmayınca Özden den bahsettiğini anlamadım.