30 Mart 2012 Cuma

izmir seyahati-6;

çok az fotoğraf çekmişim demiştim geldiğim gün: ama yayınla yayınla bitiremedim :) demek çok çekseymişim blog'un hafızasınfa yer kalmayacaktı :)
ikinci günün evden çıkışından başlıyor ilk foto ara sokaklardan iskeleye varış.. sonra vapur sefası ve martılar.. istanbul'umdaki gibi.. alttaki fotoların bir kısmı sevgili SLN'min vizöründen.. çok merci şekerim tekrar tekrar ama şu seri çekim olayına çalışıp geleceğim ikinci turda haberin olsun :) 













sevgili SLN'min vizöründen;













sizcede bu karede
martıyı yutmuş bir balık görünmüyormu :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

hahah evet aynen öyle görünüyor balım objektifiniz harika! bende fotoğraf makinesi arıyorum bu ara uygun bişey.. 2.el de olabilir varsa bildiğin, e-posta at lütfen.. bu arada saçların uzamış fıstık olmuşsuun ;) çiçekli ayakkabıya bayıldım!! öperim..

Ada Deniz dedi ki...

çok güzeller:))))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

süpersiniz yaa harika kareler matrtılı olanlara da ayrıca bayıldım.ayakkabılaın tam baharlık sağlıkla giy tatlım

Modavesaire dedi ki...

EVET GÖRDÜM GÖRDÜM:))

SMİLENA dedi ki...

of ne güzel geziyorsun.Bursaya ne zaman geliyorsun şekerim bekliyorum bak...

Nilgün Komar dedi ki...

sedacık; bilmiyorum ama görürsem yazarım mutlaka :)

adamdenizim; sen daha güzelsin...

örgüçantam; ayakkabılar selinin :) onun yerine dilekleri kabul ediyorum :)

modavesaire; :))))

smilenacığım; en kısa zamanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba canım;
Tam da izmir üzerine düşünürken biraz da blogları karıştırırken bu yazınla karşılaşınca yazmadan edemedim. İzmir bir acayip şehir ya sihirli midir nedir? Fotoğrafları görünce nasıl da özlemişim onu anladım, o ara sokakları, karşıyaka çarşısını deniz kenarlarını falan. Bazen bir bakıyorum doğup büyüdüğüm yeri değil de izmir'İ düşünüyorum.İhanet gibi geliyor bazen ama, amaaaan olsun arada sadece bir harf oynuyor ha izmir ha izmit deyip çaktırmıyor gibi yapıyorum:):)Ayakkabılarına bayıldım ben çok iç açıcı bahar bahar:)Acilen izmire gitmek istedim bu postu okuduktan sonra ahh ahh :) Sevgiler canım öptüm