20 Haziran 2013 Perşembe

anahtarlık koleksiyonum;

koleksiyon yapmayı sevenlerdenim bende.. ancak tek bir konu üzerinde takılıp kalanlardan değilim.. sanırım bu birşeyleri saklama ve biriktirme huyumdan kaynaklanıyor.. mesela kitap ayracı koleksiyonu yaptığını bildiğim için bulduğum aldığım bütün ayraçları patronun kızına verirdim.. hala daha öyle davranırım ama hediye gelenler için aynı muameleyi yapamadım maalesef.. dostlarımın hatıralarını kimseye veremezdim ve böylece az da olsa ayraç koleksiyonum oldu :) aynı konu anahtarlıklar içinde geçerli: aldıkça, hediye geldikçe kapının tokmağına takardım ama artık orada duramayacak kadar çok olunca çözüm düşünmeye başladım.. dolabımın kapak içinde atkı fular tarzı eşyaları asmak için bir askım vardı, hemen onları başka bir yere aldım ve anahtarlıkları çubuğa dizdim.. karşıdan bakınca aaa ne kadar azmışlar dedim biliyormusunuz :) aslında doğru da sayılır çünkü kutusunda olan iki üç tane daha var onları da zuladan çıkarıp asayım bari :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Tweety'i istiyorum! ^-^

tülin dedi ki...

Bak seninde koleksiyonun varmış :)
Aklımda olsun.
Güzel bir hafta sonu dileklerimle canım.

Nilgün Komar dedi ki...

sinemciğim hemen bakıyorum durumuna bu sarı şekerin :)

tülinim evet ya yoktu ama oldu :) sakın beni mahcup etmeeeeee ben daha senin için bir parça bulamadım.. gözüm heryerde ama mutlaka farklı bişi bulacağım :)

GÖNÜL dedi ki...

süper ya ne güzeller.

Yağmur İpar Yemeksohbetleri dedi ki...

Canım benimde koleksiyonum var birçok malzemede... Bu anahtarlıklar süper. Hele de dediğin gibi dostlardan geldi ise saklanmaya değer. :)

Sevgiler...

Nilgün Komar dedi ki...

gönülüm muck

evet ya hep hatırası olan birşey saklamaya başlıyorum bir bakıyorum ki koleksiyonum olmuş :) en sevdiğimde bu işte anlamsız şeyleri koleksiyon edeceğine dosttan bir küçük not yazılmış kağıt bile daha güzel şey koleksiyon yapmak için sanırım bu yönümle ben anı koleksiyoncusu oluyorum :)

huuuubakbi dedi ki...

bu koleksiyona bayıldım ..çok ciciler