7 Mayıs 2019 Salı

10.motif etkinliği: gölge motif: shadow square;

onuncu motif etkinliği deyince na kadar uzun zamandır etkinliğimizin devam ettiğinin farkına varıyorum :) 2012 yılında başladık.. vay be... grup yöneticimiz nesli'nin önderliğinde ve benim yardımcılığım ile hala ilmek ilmek örmeye devam ediyoruz.. bu sefer de yine duyuru yapmadan grup içinde eşleşerek örüyoruz.. bir sonrakinde farklılıklar yapalım diyoruz bakalım neler yaparız bizde bilmiyoruz.. 

motifimizi motif havuzumuzdan oylama ile seçtik.. türkçesi ile gölge motif Shadow Square.. ipliğimiz Alize Cotton Gold ve iç renklerde daha çok alternatif renk olsun diye Yarnart Jeans tercih ettik.. standart tığ numaramız yok, 3 ile başladık ama motif ölçümüze göre herkes kendi eline uyan numara tığ ile örüyor ve 11cm'i tutturmaya çalışıyor :) 

ilk ay paketlerimiz (ben kendim bursa'ya gidip hatice'den motiflerimi alacağım için) ben dışında sahiplerine ulaştı.. motiflerin yanında daha ne ciciler ve mutluluklar da vardı onları da fotoğraflarda görebilirsiniz.. 













motifin yapılış şeması yandaki gibi ve
ilk ay boyunca nasıl ördük, nerde ördük, ne zaman ördük; yani ilk ay maceralarımızı kare kare aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz..



3 yorum:

zoitsa dedi ki...

bu harika etkinlikte olduğum için çok mutluyum :)

Nilgün Komar dedi ki...

bende bende... henüz ikinci ayın motiflerini gönderemedim ama çok eğlendiğim bir etkinlik oluyor.. birleştirmeleri bekliyorum.. seçtiğimiz renklerle mu model farklı farklı battaniyeler, kırlentler çıkaracak ortaya biliyorum.. ♥

Moderatör dedi ki...

Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.Zamanınızı ayırmak isterseniz sizi de beklerim,sağlıcakla kalın.

https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/