3 Ağustos 2009 Pazartesi

turunculu kot çantam





sanırım üç yada dört yıl oldu bu çantayı yapalı.. bir toplantıya giderken gecenin bir körü düşündüğüm bir çanta oldu.. koca bir evrak çantası almak istemediğim ama bir ajanda mutlaka götürmek zorunda kalacağım bir durumda bunu hayal ettim ve eski kotu alıp elime hemen kesmeye başladımdı.. büyüklüğü ajandamın sığacağı kadar ayarladım.. her iki kenarından zigzag renkli dikişle diktim.. ön kısmına bir büyük bir küçük cep koydum.. biri kalemler için biride kalem ucu için.. iç genişliği ajanda sığacak kadar ama birazda bolluk payı var doğrusu bir de minik hesap makinesi ilave etmek için.. aslında çekimlerde bu halini de koymam gerekirdi değilmi.. böyle boş sergi pek hoş olmadı :))) sanırımmm :)))
askıları tam hatırlamıyorum sanırım bir çocuk kotu yanında verilen bir kemer idi .. uzun zaman sakladığım için sanırım diyorum :)) benim çantaya sap oldular.. :) az kalsın belirtmeyi unutuyordum kotun bacak kısımlarını kullandım.. cepler için paçalardan kıvrılmış yerleri aldım..

3 yorum:

Nedret dedi ki...

Allah bilir kalan parçalardan da taç, toka süslemesi filan yaparsınız.Bravo.Hepsi çok güzel olmuş.Pantolon geri dönmüş ki ne dönmek:)))

nilgün komar dedi ki...

:))) evet nedukcum
hala birkaç parçası var biliyormusun.. kot dönüşüm günü yaparken onlarıda elden geçireceğim bakalım birşey çıkacakmı ? :)))))
sevgiler...

gardenya70 dedi ki...

canım benım,paylaşımların ıcın sagol,lınkını aldım gıdıyorum ama yıne gelecegım,akdenızden kucak dolusu sevgıler
http://cafemis.com