8 Eylül 2009 Salı

turuncu boyunluğum

geçen kışın son demlerinde yaptığım turuncu boyunluğum.. pek de soğuk olmayan bir havada illaki takmadan bu kışı geçirmicem diye inadım tutmuştu da çok sıcak sıcak bir gün geçirmiştim..
dikdörtgen şeklinde sepet örgüsü diye tabir ettiğimiz yada kesme şekerim dediğimiz örgü modelinden şiş ile ördüm..
dikdörtgenin aynı yöndeki iki ucuna da birer parça kurdele diktim.. iki kez boyuna dolayıp bir fiyonk yapıyorsun.. dizaynı bana aittir.. bu yıl umarım daha çok çeşit hem yapar hem takarız.. :)))

8 yorum:

Özge Akaydın dedi ki...

güle güle kullan...kış geliyo galiba, üşüme günleri:) hiç sevmem soğuğu...ellerle yüz boyun üşür en çokta...çözmüşsün sen sorunu tabi :) iyi fikir tutttumm...

Zehra Gürgen dedi ki...

Yorum yazdım ama sanırım hata verdi?
Güle güle kullan , turuncu favorimdir, yağmurda başlamışken sıcacık tutar..

Gülen Tezer Üstün dedi ki...

Turuncu çok güzel bir kış rengi, yazlık turunçları hatırlatan. Hele bir de kesme şeker taneleriyle tatlı mı tatlı bir sıcaklık hissi.
Güle güle, sıcacık sarsın narin boynunu canım çelebi'm 74'üm :)

sesiber dedi ki...

Bayıldım, bu kış bunlardan renk renk, model model yapmak lazım. Ellerine sağlık.

ada ve deniz dedi ki...

basit ama şık bir model olmuş. eline sağlık

nilgün komar dedi ki...

beğenileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. evet adadenizim basit ve çabuk örülen bir model ve örnek, sesiberim evet renk renk yapmak lazım :)) kırmızı beyaz yeşil v.s. süper olur.. gülenbayanımmm evet çok sıcak bir renk kışlık kazaklarda da tercih ederim bu rengi harika bir enerji veriyor insana..
özgecim evet çok soğuk oluyor bazen işyerinde çıkarmıyorum boyunluğumu yada atkımı hatta bazen eldivenimi :)) abartıyorum biraz ama içimiz üşüyünce hiç ısınamayacağız sanıyoruz..
herkese sevgi ve selamlar...

Gokce dedi ki...

gerçekten çok güzel olmuş, harika bir fikir. Çok pratik ve uygulaması rahat, kesinlikle deneyeceğim, hatta kardeşime kuzenlerime hediye bile yapabilirim bu kış :) ne güzel, paylaşım ve fikir için çok teşekkürler... :)

nilgün komar dedi ki...

gökce bitirinci foto yollaa...
şimdiden kolay gelsin...
selamlar...