29 Mart 2010 Pazartesi

EST / yeni kutularım / babamla bir akşam yemeği

yayın sırası bekleyen EST ürünlerim; işte nihayet;
tavsiye üzerine baktığım gördüğüm ve satın aldığım EST sabun;
çok uygun fiyata satın aldığım bu sabunun yanında birde hediye setim vardı;
blackberry el ve vücut kremi, losyonu ve spreyi.
hepside çok güzel ürünler sabun hariç hepsini denedim ve beğendim..
sabunu denemedim çünkü paketinden çıkarmaya kıyamadım :))
ürünlerime stand olan kutu ise alınmış ama henüz işlenmemiş yeni kutularımdan biri;
ofisimde kullanmayı düşünüyorum ama daha kullanacağım desene karar veremedim.. sanırım peçete transferi tekniğini kullanacağım ama hangi deseni çalışacağım..
daha karar veremedim..


bunlarda benim yeni kutularım.. daha önce aldıklarıma ilave olarak aldım.. size daha önce dökdolabını mim'indeki yazımda elişlerim için kullandıklarımı göstermiştim.. bu kutuları aldığımız ulucan züccaciye'den de daha önceki yazımda bahsetmiştim..
bu kutuları fıstıkvepati' nin sayesinde tanıdım ve çok sevdiğimi tekrar belirtmek istedim,
bu seferki çarşı dönüşü telefondaki konuşmamızda şöyle geçti;


celebi74:kutularını yerleştirdinmi?
fıstıkvepati: evet yıkadım yerleştirdim, sen?
celebi74: yok daha yeni yıkıyorum ben, işimde çok ancak gece yada yarın yerleştirebilirim, ama sanki benim almam gereken bir boy daha vardı gibi.. :)
fıstıkvepati: evet ya sanki bunların 0,50lt si olsa daha iyi olurdu, yok o zamn ne yapalım gene en minik olalarından alırım o zaman? :)




ve pazar günü akşamı babamla karşılıklı yemek yiyerek haftasonunu kapattık. aa kapattıkmı yok canım, sekizden sonra bacım selmoş çaya geldi.. bacımlara çay demledim, kendisi gelirken nostalji olarak koca bir paket balık kraker getirdi.. bende yanına daha önce kardeşimin doğum gününde yapılmış ama çok fazla kalmış olan ve hemen ogün dondurucuya attığım kek ve elmalı kurbiyeleri fırında ısıtıp ilave ettim.. spora gidiyoruz şimdi bunu yesekmi yemesekmi tartışmaları, ya zaten yiyorduk vede yan gelip yatıyorduk, şimdi her akşam 1,5 saat deli gibi hareket ediyoruz asıl şimdi yemeğe hakkımız var diyerek yeme kararı verdik ! sonra onbir gibi rusya da çalışan kuzen yunus üç günlük gezisinden bizim payımıza düşen 20 dk.lık kısmını bizimle geçirmek için geldi :))
bir hafta sonunu daha geride bıraktık.. c.tesi gününden bir kesti ise bir sonraki yazımda:)

6 yorum:

fistik ve pati dedi ki...

Ayyy CAN'ım dostum CANAN'ım iii güzel hoş anlatmışsında biraz eksik olmuş.Telefonda demedikmi aynı anda bize bir kaç tane daha kutu lazım haftaya gidip alalım diye.Ama olsun genede diline eline beline parmağına kalemine bunu düşünüp yazan yerlerine sağlık......

nilgün komar dedi ki...

canım benim evet haklısın ama o uzun konuşmayı kısaltınca bu kadar kalmış... çok kesimişim demekki :) bende NTÜK :) hahahaha

http://www.tarifrehberi.com/ dedi ki...

cnm ets lerini güle gükle kullan bende 4 seri aldım hala yayınlanmayı bekliyor :)

nilgün komar dedi ki...

teşekkür ederim değişiğim meloşum..

karabidikim dedi ki...

afiyet olsun :)

nilgün komar dedi ki...

saol kuzummmm