15 Nisan 2010 Perşembe

askerlerim

bunlar yeni askerlerim;
Coats Duet marka makaralarım yani son favorim dikiş ipliklerim!
o renk yok bu renk yok derdine son vermek istedim ve gidip bir sürü makara aldım;
ama genede yetmedi akşam koyu gri lazım oldu: - yok !
:))) demek ki her gidişte bir kaç çeşit alırsam daha iyi olacak! hem miktarsal hemde tutarsal olarak göze çarpmayacak! değilmi ?
:)))))
marka belirtmemin sebebi ise; kullanımından çok memnun olduğumu belirtmek ve nacizane tavsiye etmek içindir.. ben kullandım memnun kaldım, sizde kullanın memnun kalın!
ay slogan gibi oldu bu taaa 80li yıllardan kalma reklam sloganları gibi :))
sanırım çorapdelisi'nin postunu okuduktan sonra,
takıldım ben seksenlere :)

21 yorum:

Bucanni dedi ki...

Benimde olsun istiyorum anlıyomusun :)) Ama ben büyük kukalardan askerlerim olsun istiyorum. Tek tek çoğaltcam onları :) Çok öpüyorum canım benim, güle güle kullan.

nilgün komar dedi ki...

canım benim;bucannim; evet ya bizim makinede onlar olmuyor mecburen bu boy kullanıyorum.. seninkilerinde çoğalması dileğimdir.. doğum günün ne zaman söyle sana hediye yollim :)) ay ne yüzsüzüm böyle doğum günü hediyesimi olur yaaa !!!

Yıldız dedi ki...

askerler çok cici renk renk :)
bunlar kız asker olsa gerek :))
güle güle kullan canım....

Evimin İncileri Belgin dedi ki...

Sevgili Çelebi74, canım ben de geçen gün kuka almaya gittim aman yarabbi bir yerde 3TL, bir yerde 2.5 TL, diğer tarafta ise 2TL, kararsız kaldım tabiiki bu tutarsız fiyatlar yüzünden almadım :( Mısır çarşısından gidip alacağım.
Bizler için ip önem taşıyor boya gibi değilki karıştır renk oluşturalım.Her renk önemli bizler için. İyi günlerde kullanın kısa zamanda bende hemen eksikleri tamamlamam gerekli.Sevgiyle kalın...

hayal perest dedi ki...

:) askerlerin teskereye cok var sanırım

nilgün komar dedi ki...

evet belginim; al al bitmiyor zaten ama yapılan işler çıktıkçada insanın daha da alası geliyor.. zincirleme çark dönüyor yani.. eminönüne gideceğiz bir gün duyurda yapacağım ama sana uyarmı zaman aciliyetliğin nedir bilmiyorum.. iki haftadan önce gidemeyiz ben onu biliyorum :))

yıldızım; saol canım benim.. evet hamarat birer kız bunlar :)))))

hayalperestim; çok var çok bitmez bu askerlik...

orgucuoyuncakcınine dedi ki...

AKİDE ŞEKERİ GİBİ SENİN ASKERLER.BEN DELİMİYİM DİYORUM BAZEN.İNSAN SEVER Mİ MAKARALARI,İPLERİBEN ÇOK SEVİYORUM SEVGİYLE BAKIYORUM.GÜZELLİKLER YARATACAKSIN ASKERLERİNLE.ORDUN BÜYÜSÜN.

Evimin İncileri Belgin dedi ki...

Sevgili çelebim74, ben giderim daha önce ancak eğerki sizin hazırlayacağınız günde uygum olursam size de katılırım inşallah. Sevgili Çelebim74 Bloğ listenizde ben yokum :( :(

Sevgiyle kalın...

yaseminkale dedi ki...

ahh benim askerlerde dizilse böleee fişşeek gibi... ay çelebim bende dünya iplik ama yinede bugün 2 tane iplik daha aldım :)))

sesiber dedi ki...

Çok yakışıklıymış askerlerin. Ben de bu boyla başlayıp sonra kocaman bobinlere geçtim. Güzel projelerde kullanmanı diliyorum Nilgüncüm...

nilgün komar dedi ki...

çıtır ninemm; teşekkür ederimmmmmmmmmm..... deli olunmaz ninemm bende dizdim kutuya baktım baktım durdumm... delilik değil.. şevk şevk, heyecannnn..

belginim; ama ben seni izliyorum ki! neden yoksun anlamadım.. zaten şu üçyüz sınırıdan çok sorun yaşıyorum.. daha fazla olması için bi bilen varmı?

sesiberim; güzel dileklerin için teşekkür ederim.. demek seninkiler subay astsubay olmuşlarrr hehehehe :))))

muck


yaseminimm; evet ya insan kendini tutamıyorum.. o koca standı alıp eve gelesim geliyor.. :))

lezzet sefasi dedi ki...

ne guzel renkler bunlar boyleeee

gule gule kullan
Sefa

MÜNSTER dedi ki...

Ama o askerlerden is bekliyoruz... Bakalim ne güzellikler cikaracaklar ortaya... Bu arada siyah tülüne bayildim... Ellerine saglik canim benim... Sevgilerimle,

eslemce dedi ki...

güle güle kullan:):)
Benim elimden dikiş gelmediği için böyle askerlerim yukkk :):):)

nilgün komar dedi ki...

münsterim; askerlerin siyah olanı siyah tülü dikti işte dün gece.. şimdi sırada diğerleri var.. daha çok çalışmaları gerek çook :)))

eslemce; teşekkürler.. gelir gelir senin eldinden de bişiler gelir.. ama çok ama az!

leyya-craftmania dedi ki...

bu orduya dağ dayanmaz:))evet ya huu ne kadar aslırsan al yine bi eksik çıkıyor :)perde süpperrr.buluşma da süpperrr...orada bulunmak sizinle tanışmak baharcımla görüşmek isterdim ama sınav dönemindeyim hiç kıpraşamıyorum maalesef.ne şanslısınız:)

nilgün komar dedi ki...

canım leyyam; üzülme gene buluşuruz ağustos da gene gelecek kısmet olursa Bahar'ımız... o zaman görüşürüz sanırım daha büyük topluluk olacak!

YETENEK-SİZİN dedi ki...

:) bir sürü makaryı görünce asker diye şaşırdım

nilgün komar dedi ki...

oy yetenekli güneşim; fotoğraflardan sonra dedim bunlar asker gibi dizilmiş ne ad vericem ben bu posta:) o an durdum zaten adı söylemişim bile dedim :)

SMİLENA dedi ki...

canım ne güzel de çekmişsin onlar.bende de var bu askerlerden ve dediğin gibi hep bir renk eksik...
nasıl geçti blog buluşması.çoook merak ediyorum.
öptüm kelebeğim..

nilgün komar dedi ki...

canım benim; smilenam; eksik olmasına eksik ve bazılarınıda hafta sonu bitirdim :) daha da bi eksik oldular hehehehehe

buluşma yayınını yaptım, işim çok bu hafta kısa bir yazı oldu ama sonra devamı gelir diye düşünüyorum :) harika bir gündü.. güneşli sıcak ve kahkaha dolu :)
sonrakilerde birlikte olmak dileği ile..

muck muck...