6 Mart 2012 Salı

İstanbul hatıЯası ve metalik ojelerim;

bir sanatsal faaliyeti daha yine sultan' ın sayesinde gerçekleştirebildik... Tarık Şerbetçioğlu' nun yazıp yönettiği ve oynadığı: İstanbul Hatırası!! harika bir oyundu!!! son hafta olması nedeni ile bundan sonraki şu gün şu sahnede oynuyor diyemiyorum.. meraklıları takip edecek artık başka çare yok ama duyarsam haberim olursa mutlaka yazarım..  şuradan bu ayki oyunlara göz atabilirsiniz..

ojelerime gelince: alixe avien 321 metalik gri.. yabancı sitelerde gördüğüm ve çok beğendiğim tam metal gibi duranlara hayran hayran haftlardır baktıktan sonra muadil yerli üretimini bulup aldık :) yüzde70 benim için aynı hissi verdi doğrusu..








çanta rabia sultan'ın kendi üretimi..


kapanıştan bir kare...

6 yorum:

rabiasultanipek dedi ki...

oo benden önce yayınlamışsın bile.. bende çabucak yayın yapayım bari...

Pembe Kabuk dedi ki...

Biz de izlemiştik bi kaç ay önce...gerçekten çok güzel bir oyundu...ilk sıralarda ve kenar kısımda oturduğumdan zaman zaman korkmadım desem yalan olur :))

Ada Deniz dedi ki...

çocuklardan beri sadece çocuk oyunlarını izliyorum. özledim açıkcası. Neyse seneye Deniz'de girebilecek uygun olanlarına gideriz artık...

rabiasultanipek dedi ki...

sıradaki oyunu ilk ben yayınlayacağım ama

Seda Maç dedi ki...

süper oldu bu alix avien 321 =) yazdım bikenara ;)
islemedeyim banada beklerim canım =)

Nilgün Komar dedi ki...

sultan'ım tamamdır ilk sen yayınla :)

kokoş ben sana geliyordum ara sıra ama yazılmamıştım :) şimdi yazılmaya geliyorum sana :)))))))))

adamdenizim evet çocukları da götürmek istiyorum yani yeğenlerimi ama onlar yazın gelebiliyorlar o zamanda oyun sezou kapanmış oluyor :)

pembe kabuk sorma zaten başlamadan uyardılar bizi :)