4 Temmuz 2013 Perşembe

eskilerden bir etamin;

eskileri karıştırmayı severim ya birçoğunuz gibi.. eskileri biriktirmeyi de :) ve saklamaya değer olanları belirlemek de hoş duygular içerir.. aldığınız günü, yaptığınız zamanı.. yada bir fincanı kırarken ki attığınız kahkahayı unutmak istemediğiniz için saklarsınız.. sevdiğinizden birinden bir hediye kullanmasanız bile saklanmaya değerdir çoğu zaman.. bazende birine kızdığınızda ondan gelen yada kalan ne varsa atarsınız bir anda, ama yinede bir parça da olsa bir parça saklanmaya değerdir yaşadıklarınızın anısına.. işte bu parça da ablalarımın gençkızkene kurs dönemlerinde işledikleri ama yarım bıraktıkları bir parça.. daha müsvetteler arasına katılmadan da köye gidişimde kendisine bakar beğenir ve mutlu olurdum.. birgün atılacaklar elemesi yapıldığı bir gün gözden çıkarıldığında ben alabilirmiyim demiştim ve kuzenimde bana vermişti.. bana gelişinden bu yana sanırım 15 yıldan fazla oldu.. artık tevellütünü siz düşünün..
burası da benim oda atölyem :)
daha önce yayınlamıştım bazı kısımlarını 
ancak şimdiki halini görmek isteyenler olduydu
tabi bu yayın olduğunda ufakta olsa yine değişiklikler oldu..

mesela masanın olduğu bölüm temizlendi,
fuzuli eşyalardan ve gereksiz malzemelerden arındırıldı,
yer yatağım bir üst modeli ile değiştirildi..

en çok da bu düzenlemelerde stres attım ben,
lazım olur diye tuttuğum ne varsa attım..
attıkça sanki ifrazatlarımdan kurtulur gibi oldum..
içimdeki hüzün dağılır gibi oldu..
o yüzden stresli zamanlarınızda tavsiyem: eskilerden kurtulun!

11 yorum:

bahar006 dedi ki...

O nefis işlemeye bayıldım:)

gooogoook dedi ki...

Etamin çalışması mükemmel doğrusu, böylesi enteresan ve hoş bir deseni ilk kez görüyorum, klasik çalışmaların çok dışında. Ablanızın eline sağlık. Atölye de gayet güzel. Darısı isteyenlerin başına..

Banuca dedi ki...

O işlemeyi hemen kullanılır hale getir Nilgünüm, yastıklar ve runner takımı gibi birşey... çünkü çoook güzel :)
Bu arada neler attın acabaaaa, gün gelip te pişman olmayasın sakın :)))

NoEngel dedi ki...

Merhaba. Eski motifler her zaman güzel ve ilgi çekici. paylaşımınız için teşekkürler.

bahar yorgun dedi ki...

Evet canım bende gerekli olmadığını düşündüğüm ne varsa atarım. evde tutup birde onun varlığını üzerime yük etmem çok iyi yapmışsın. Etamine de bayıldım. Güzel bir runner olur

Derya dedi ki...

Bayıldımmmm çok güzelmiş ama asıl sen ondan nasıl bir güzellik yapacaksın, neye dönüşecek onu merakla bekliyorum :)

Nilgün Komar dedi ki...

bende merak ediyorum şimdi ne yapacağımı! sizin verdiğiniz şevk ile kısa sürede bir projeye dönecekler ama sonuç hepimiz için süpriz olacak galiba!

Fatma dedi ki...

Bayıldım:)

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Yaaa Nilgüncüm ama çok güzel bir motif bu ya bayıldım ki ben. Harika harika. Annemin de okul yıllarında yaptığı bir işleme var onu çerçeve yaptırmıştı duvarda durur pek severim. Buradaki dans edenlere bayıldım. Acaba örneğini bulup ben de yapabilir miyim kiiiii? Pek becerikli sayılmam bu konuda ama denemeye değer değil mi? Bence zaten ne varsa eskilerde var. O sandıklar, naftalin kokan çekmeceler ne güzellikler saklıyorlar bayılıyorum karıştırmaya:) Çalışma odan da pek güzel ve konforluymuş çok sevdim. Kocaman sevgiler:)

Nilgün Komar dedi ki...

fadişim ♥

tuğbacığım; örneği tabiki çıkar neden çıkmasın! ben sana renkli fotokopilerini alırım yollarım bir iki taktik söylerim olur biter.. ayrıca dur ben sana mail atacağım şimdi daha iyi.. by

bademcicegi.com dedi ki...

canım nilgünüm bayıldımm modeline beni eksilere götürdü ne işlerdikk kızların çeyizi olmazsa olmaz idi.kocaman öpüyorum seni sevgiyle sağlıcakla kal gönlü güzel arkadaşım benim:)