27 Ocak 2014 Pazartesi

dikkat enerji bombası: koska pekmez&tahin&bal;

sanırım haftaya sürpriz ile başlamak herkesi mutlu eder.. beni de öyle etti işte sevgili koska.. ofise geldiğimde kapının altından atılmış bir kargo ihbarı buldum; üzerinde "şubeden acil olarak gelip alınız" yazıyordu.. acil demelerine sebep ne olabilir diye düşündüm ama saolsun kargocu abiler ben gitmeden tekrar bugün dağıtıma almışlar paketi.. paket geldiğinde ise üzerindeki "dikkat enerji bombası" yazısını okuyunca neden acil dediklerini anladım :) 

ikinci sürprizli kısmı ise geçen hafta bakkal'da alışveriş yaparken satıcı firmalardan birinin temsilcisi tarafından teşvik edilip zaten bu ürünlerin birinden almış, yemiş ve çok beğenmiş olduğumdu.. yani çok beğendiğim bir ürün bana yeniden hediye gelmişti.. bu beğeniden koska'nın haberi yoktu.. benimde onların böyle bir sürpriz yapacağından.. karşılıklı hisler içinde olmak ne güzel değil mi?  




8 yorum:

özii dedi ki...

şahsen bende kendilerine bayılıyorum :) durum fena yani :)) alışkanlık yapıyor da...

senem dedi ki...

tahin pekmez ikilisii sevilmez mi :)

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Canım afiyetler olsun. Tahin-pekmez pek bir sevilir bizde de. Ama sık sık da hatırlanmaz. İyi aklıma getirdin, yarın işe götüreyim de kahvaltıda yiyelim. Dedem rahmetli, tahini şerbetle de karıştırırdı, o da güzel olur. Bir de artık marketlerde falan sürtülmüş haşhaş satılıyor, bulursan onu da şerbetle karıştırıp denemeni tavsiye ediyorum. Haşhaş paketi öyle bir kerede bitmez. Sıvı yağla inceltip sürülebilir kıvam aldığında yufkaya bolca sür, üzerine toz şeker serp, yufkayı rulo yap, kes, fırında pişir. Aynı şeyi tahinle de yapabilirsin, o biraz daha yavan oluyor, ben de birazcık ceviz gösteriyorum arasında:) Allahım Allahııımmmm. Sana şu satırları yazdığım sıra karnım falan da aç değil hani! İnsan yaşlandıkça boğazına düşkünlüğü artarmış:) Bence bu yaşlanmaktan değil elbette! Sadece damak zevki gelişiyor da ondan:)) Sevgilerimle.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

koska bize gelmez deyip pekmez tahin ikilisini aldırdım ve ben kendim karıştırdım:):))))))
afiye olsun canım çok da iyi bir ürün olmuş

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Şahsen Tahin ve Bal'ı kafamda canlandıramıyorum :S
Ama hazır karıştırılmış Tahin Pekmez zekice bir fikir bence :)

Afiyet olsun

Nilgün Komar dedi ki...

öziii desene ben yandım :)

ssdesign; sevilirr yanında da yatılırrr :)

nurtenim bende okurken bir tuhaf oldum .. of of gidip eve de yapak :)

haticem; çok iyi ettin bu da işte biz üşengeçlere göre olmuş :)

keşkem; tahin ve balı bence dene pekmezliden daha hafif..

sevgiler... ♥

Sevda ÜNLÜ dedi ki...

ben de bayılıyorum bu üçlüye <3

Nilgün Komar dedi ki...

evet ya harikalar ama bayılmamak imkansız... :)