2 Aralık 2014 Salı

evmek: motif birleştirme, battaniye;

iki yıl oldu sanırım motiflere başladık bitirdik ama geçen yıl ben üretimden uzaktım ancak bu kış başladım birleştirmeye.. Bir aylık raporumda bu..








8 yorum:

senem dedi ki...

hala yapılmayı bekliyor benimkiler sanırım bir iki üç yılı alacak : )
çok güzel olmuş ellerine sağlık

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Etkinlikti galiba. Ellerine sağlık arkadaşım. 2 yıl önce de ben bir battaniye etkinliğine katılmıştım. Kimseden geri kalmayayım diye sıkı bir örgü kampına girdim, bitti ve battaniye hikayesi bende kalıcı oldu. Elimdeki bebek battaniyesi 1 milyonuncu falan her halde :) Yalnız bu motifler kafa dağıtmaya bire bir. Terapi gibi. Hadi bakalım, bu kış bitmişini de görelim inşallah. Sevgiler.

Noblesse dedi ki...

renkleri ve modeli çok sevdim, ellerine emeklerine sağlık.

Nilguntoys dedi ki...

kolay gelsin canım

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Tembelliğim tavan yapmış durumda. Kedicik de sağ olsun örgü örmeme resmen müsade etmiyor. Her şeye pati pati yapıp karıştırıyor, karıştırmazsa da öyle karşımda dikilip pür dikkat dakikalarca izliyor konsantre olamıyorum:)Geldiğimden beri iki motif anca yaptım. Ahh bir bitse de birleştirmeye geçsem. Dünyada ben hariç sanırım herkes çalışkan, yahu nasıl böyle fıtır fıtır her şeye el atıyorsunuz bayılıyorum. İki yıl üç yıl fark etmez ya bitmiş ya sonuçta:)
Çok da cici olmuş. ellerine sağlık. Güle güle kullan.

çatlakkafe dedi ki...

ellerine sağlık canım kolay gelsin

Unknown dedi ki...

Daha çok iş var ama güzel oluyor ellerine sağlık;) kapalı,soğuk ve sıkıcı kış günleriiçin güzel terapi;)

Adsız dedi ki...

bloğunuzu okumak istiyorum ama yazılar çok küçük göründüğü için okuyamıyorum.sorun sizin bilgisayarınızda mı benimkinde mi acaba?