20 Ocak 2015 Salı

motif: ikinci battaniyede finale doğru;

evmek elişi gecelerinde gayret ederek ikinci seri motiflerin birleştirilmesini bitirdim.. ölçüsü birbirine uyan yirmibeşer adet iki renkten toplam elli adet motif kullandım. aslında kırkdokuz motif; yedi motiften yedi sıra yaptım böylece kırkdokuz motiflik mini bir battaniye ortaya çıktı.. iki yıl oldu ya motifler biteli iki tanesini kaybetmişim.. muhtemelen birilerine gösterirken başka bir kutu yada çantanın içine girmişlerdir.. o yüzden son mavi motifi yeniden ördüm o da biraz büyükçe oldu :) iyi ki artan ipleri atmamışım ve iyiki de benim ördüğüm ile bana örülen renk birbirini tutmuş :) şimdi ekru renk ile kenarına sabrımın yettiği ölçüde birkaç sıra örüp tamamlamayı düşünüyorum.. hedefim on sıra, ipim de yeter ama sabrım yetişir mi bilemem :)

4 yorum:

çatlakkafe dedi ki...

ellerine sağlık canım

Nilgün Komar dedi ki...

saol canım

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

bu yıl battaniye ,örtü yılıydı sanırım :)))) keyifli oluyor ama ben tam bu hafta bitiririm diyordum ama sipariş şapka patik olayı çıktı yine bekleyecek:))

Ellerine sağlık canım.Kenar da geçince çok daha güzel görünecek.

Unknown dedi ki...

Bu soğuk günlerde bu postlara bakmak çok keyifli. Facebook'ta sevgi battaniyesi diye bir grup keşfettim, benim de niyetim onlar için yapmak.