26 Şubat 2015 Perşembe

kalan motifleri değerlendirmeye devam;

kendime yaptığım battaniye için bende motif örüp sayıyı arttıracaktım ama battaniyeyi elimdeki motiflerle yapıp tek kişilik olarak bitirdiğim için kalan beyaz ortaları ve rabia ya yaptığım ama vermediğim motifler ile kombin olsun diye sarı ile tamamlıyorum.. dışı içinde siyah tercih ettim.. yani birleştirme rengi olarak.. görenler arı maya gibi oluyor dedi.. bakalım ne kadar büyüklükte ve şekilde birşey çıkacak ortaya.. zira bazen ürettikçe şekillendirmek daha maceralı oluyor :) 
geçen haftaki elişi gecemizi de yeni bir işe başlayarak şenlendirdim.. hadi bakalım gayret nilgün ha gayret.. etkinlik motifleri nerdeee? diye soranlar var biliyorum onlarda örülüyor bir yandan bu işe ocak'ta kalan boş zamanımda başlamıştım bir türlü elimden bırakamıyorum :)

9 yorum:

gelincik zamanı dedi ki...

Papatya renkleri çok güzel olmuş ellerinze sağlık, kolay gelsin:)

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ahahaaa ben bu virüsü biliyorum canımcım. Önce bir battaniye başlanır, azıcık ilerlenilir, ortasında ya da bitmesine yakın gönül başka modellere heves eder. E elalemin eline de kilit vurulmuyor ki, hatunlar örüyorlar, canımız kalıyor, "ben de şu motifi bir deneyeyim, nasılsa artan ipim var" deyip yeni bir battaniyeye başlanılıyor. İp yetmiyor yenileri alınıyor. Bu bir kısır döngü ki dön baba dönelim bitmiyor. Battaniye ipleriye aramda sado-mazo bir ilişki var benim. Bir türlü kopamıyoruz birbirimizden. Ama bunu isteyen kim? Demek sana da bulaştı bu virüs? Özellikle uzun kış gecelerinde azdığı ve bulaşıcılığının arttığına kaniyim :) Devam arkadaşım, bu hastalık blogerı süründürüyor ama seve seve sürünüyorsun :) Arı Mayayı sen söylemesen ben yazacaktım. Sayfayı görür görmez ne ördüğünü bile bilmeden aklıma geldi. Çocukluğumuzun kahramanlarından biri :) Sevgilerimle.

Nazan dedi ki...

Hadi gayret, bitince harika olacak arkadaşım...

Nurgül YÖRÜK dedi ki...

Çok tatlı görünüyor ama ben böyle motifli örgü yapınca afakanlar basıyor:):):):)ama böyle görünce de canım çekiyor olmaz ki amaa:):)
http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

Noblesse dedi ki...

altıgen motiflerle örüldüğünde battaniyenin kenar kısımları dilim dilim daha bir hoş duruyor, sarı, beyaz, siyak renk uyumu da harika, bitmişini heyecanla bekliyorum, ellerine sağlık.

Ada Deniz dedi ki...

Renkler çok hoş olmuş Nilgün:)))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık Battaniye yılı bu yıl:)))) renkler çok güzel

Mutlu Eller dedi ki...

Renk uyumu çok güzel olmuş:)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım bitmişini görünce birleştirmeye de bakayım dedim:)