8 Mayıs 2016 Pazar

kitap: tess gerritsen: yörünge;


motif etkinliği katılımcıları ile yaptığımız birlikte okuyalım etkinliğimizin ikinci kitabı: yörünge.. bahar okuma etkinliğine dahil ettiğim bir kitap oldu aynı zamanda.. bu tür bir kitabı ilk kez okudum.. diğer kitaplarını bilmiyorum ama gerritsen'in bu kitabına hayran kaldım.. elimden bırakmadan okudum desem yeridir.. kitap 28 bölüm olarak tasarlanmış; konuları birbirine bağlama açısından ve aynı tarihlerde farklı yerlerde olan olayları net olarak algılamama yardım etti bu bölümleme.. okuma aralığımız içinde çok güzel oldu hergün bir bölüm okusam tam zamanında biter diye düşünmüştüm.. ilk başlarda her gün okuyamadım ve arkadaşlarıma yetişmek için bir akşamda birkaç bölüm okudum ama son iki akşam en heyecanlı yerine gelmişim ki elimden bırakamadım ve yetişeyim derken vaktinden önce bitirdim.. ama bittiğine üzüldüm.. ilk defa bu türde bir kitap okumama rağmen bi kez daha okumak istediğim kitaplar arasına girdi ya şaşkınım hala.. 
#baharokumaşenliği
#normaldeokumayacağımtarzdabirkitap


  
kahramanlarımız astronot, olaylar deniz altında başlıyor sonra uzaya uzanıyor..
gizemli bir o kadar akıcı, film tadında dersem kitapseverler kızmasın;
şöyle ki kitabı okumadım sanki izledim..


konu hakkında yine bilgi veremiyorum anlatmaya başlasam duramayacağımı biliyorum :)


normalde okumayacağım bir tarz olsa da
zoitsa'nın deyişi ile tess abla'dan bir kitap daha okumayı deneyeceğim sanırım :)

katılımcılar: alonenes - zoitsa ve ben

3 yorum:

uzmanamator dedi ki...

kitabı gördüm okuduğunuzu da biliyorum ya rafta tanıdık geldi yolluk kitap arayışımda alıcaktım ama çok klaın kitapmış taşımalık yazmamışlar ki bunu oturup okumalık yazmışlar :)

Nilgün Komar dedi ki...

yolluk kitaplarda zweig alabilirsin ince olanları :) hem bir kaç kitabını da okumuş olursun başka aklıma gelirse haber veririm .. ♥

Neslihan Duysak dedi ki...

aradan zaman geçsin yine okuyalım:)) benimki şuan okulda dolanıyor da:)