19 Eylül 2017 Salı

bugünlerde ben;

kitap okuma çabalarım işe gidiş aralarında devam ederken, ördüğüm çanta son hali bu resimdekinden biraz daha ilerlemiş hali ile olduğu gibi duruyor :) işim biraz yoğun, çok iş olmamasına rağmen muhasebesel işler bilirsiniz hep devam eder.. eskiden pek anlamazlardı iş yoksa neden muhasebe yoğun olur diye.. şimdi de pek anladıkları söylenemez ama en azından mesleğe uzak yakın tanıdıkları olanlar biraz daha anlayışlı :) 

öğlen arası kargoya yürüdüm.. yaklaşık bir kilometre bir yol.. giderken bayır aşağı gelirken bayır yukarı; elimde kitap yine okuyorum :) orada bir kadın beni tebrik etmişti keşke bizimkiler de böyle okusa akılları hep başka şeylerde diyerek.. dün de işe gelirken yürüdüğüm yol üzerindeki parkta bir amca beni cezalandıracağını söyledi; herkes telefona bakıyor sen niye kitaba bakıyorsun, herkes gibi olmadığın için sana ceza keseceğim dedi gülerek :) 



3 yorum:

tülin dedi ki...

:)) bilirim, bilmem mi!

rabiasultanipek dedi ki...

Bende seni tebrik ediyorum Nilgüncüzüm. En yakın zamanda bende özlediğim kitap okuma alışkanlığımı yeniden kazanır. Tabi kaneviçe işini bırakabilirsem 😊

Nilgün Komar dedi ki...

tülinim ya ne zaman rahata ericez :)

rabiacığım; kaneviçeyi bırakma zaman programı yap sadece.. o da muhteşem bir iş ve rahatlama sağlıyor.. bende örgüye devam edeceğim şimdi planlama yapmaya çalışıyorum..