6 Nisan 2019 Cumartesi

örgü: birlikte örelim: sophie'cik;

hepimizin bunu da yaparım şunu da yaparım onu da yaparım diye kaydettiği bir sürü projesi olan bir listesi vardır :) daha önce başladığım safiyeyi paylaştım mı hatırlamıyorum baktım da bulamadım :) yani sophie'yi.. o güzelim varlığı nasıl ben paylaşmamışım.. günlerce gecelerce ördüğüm halde... ama bitmedi belkide ondadır.. o zamanlar bitirip paylaşayım diye takıntım oluyordu.. şimdi ise sevgili uzmanamatör'ün önderliğinde sophie'ye gönül vermişler olarak orta kare kısmını örmeye koyulduk.. ördük de.. bütün örülenler onun sayfasında mevcut.. tık tık.. 



öncekinde kullanacağım ipliğin elimde ne rengi varsa diye yola çıkmıştım.. bu sefer orta kısmını sadece 4 aşamasını örüp kare şeklinde bırakıp kırlent yapmayı düşündüğümüz için bi yere birşeylere uyum sağlayan renkler seçeyim dedim.. o sırada bitmekte olan dokuzuncu motif etkinliğimin renkleri ile yola çıkarak renk seçim karmaşasına noktayı koydum.. 

üçüncü aşamaya geldiğim de grubu yarıdan yakaladım biraz geç kalmıştım çünkü.. ama bu hali, bu boyutu bile çok hoşuma gitti.. yuvarlak yastık olsun diye düşünseydim burada kesin bırakırdım da :) hatta bu şekilde karar kılan bir arkadaşımız da oldu..


son aşamaya gelince iyi ki de devam etmişim dedim.. köşelerde ortaya çıkan çiçekler gerçekten çok farklı bir hava katıyor bu güzelliğe.. hepimizin eline sağlık diyorum.. diğer sophie'leri yöneticimiz yayınladığında etiketleyeceğim..


yapım aşamaları için
buraya tık
şuraya tık

şimdilik sevgiler..










o vakit gitmeden, battaniyem ile olan uyumu
gösteren bir kare paylaşayım;



4 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

Süper olmuş bu ellerine sağlık...

Handan dedi ki...

Battaniye de safiye de pek güzeller :)

*mehtap dedi ki...

Eline koluna sağlık ne de güzel olmuş.

Nilgün Komar dedi ki...

teşekkür ederiiiimmm ♥♥♥