9 Mayıs 2021 Pazar

kaktüs aşkına boy boy yastıklar;

motifseverler grubumuzla son etkinliğimiz Frida battaniye örmeye devam ediyoruz ama araya başka projeler de sıkıştırmıyor değiliz... böylece ben daldan dala atlarken her dalda yalnız kalmamış oluyorum.. :)) bu sefer ki cicimiz son dönem popüler olan kaktüs aşkına ithafen kaktüs model bir yastık.. yapılış videosu ayrıntılı şekilde şurada var.. 
örerken çok eğlendik.. evdeki yeşil ipleri döktüm ve minik saksılarda ördüğüm ip ile @zotisa'nın önerisi ile başlamıştım.. sonra @nesli' den daha kalın ip kullan uyarısı geldi dördüncü sıradan sonra bi kalın ipe geçmiştim ki ipi iki kat yap kalın tığı ile daha kolay ve hızlı örersin uyarısı geldi @mavilale' den.. hemde sarılıp yatmaya daha uygun bir boy kaktüsüm olur diye atıldıkça atıldım ama hiçbirini de sökmek istemedim ve üç kaktüs yastık örmüş oldum.. 




pıtırcıkları yapmak çok zevkli..













en büyük boy ile poz verdik..


arka kısımları sadece sık iğne örülüyor ve çok çabuk bitiyor.. önce kumaş dikerim diye düşünmüştüm ama üşenmedim ördüm.. çok cici oldular.. orta boyun ipi ön yüzde bitince arkasını daha çık bir renk yeşil ile ördüm.. 

 

 

4 yorum:

mavilale dedi ki...

bir yastık bir yastık daha..... :))) sevgiler

Nilgün Komar dedi ki...

evet sonu yoktu :))

Handan dedi ki...

Ne şekerler :)

Neslihan Duysak dedi ki...

Boy boy foto çekilmiş ama biz sadece bir iki tanesini görmüştük :) blogu okumaya başlayınca bolca güzellikleri görme fırsatım oldu ellerine sağlık.