9 Ekim 2009 Cuma

yakma çiçeklerimm veeee

























evettt işte benim yakma çiçeklerim... biraz acemi işi oldular.. tafta kumaşa uyguladım.. epeydir yapmak istiyordum kısmet bugüne imiş.. yakınca çok bir yakılmış havası vermedi bu yüzden diye düşünüyorum.. yani ben kendimce öyle düşünüyorum.. işi bilenler nedenini hemen söyleyeceklerdir.. :))

sonra elbisemin bir adet yakasına, etek uçlarına yaklaşık otuz tane ve atkının uçlarına monte ettimm üçer tane.. işte benim yakma çiçek hikayem.. elbise için hiçbir model bulamadım ama kesmeye dikmeye başladım bilmem hangi cesaretle ama ben böle deli cesurumdur; ortada model yokken keser biçerim..

ordan oraya derken bir model çıkar kendiliğinden.. bu kendiliğinden gidişhgatı gülenimde çok sever.. değilmi ama kuzum çok zevkli değilmi?

hikaye böyle birde son halinin fotoğrafı lazım değilmi bir bütün olarak :) oda pazar gününden sonra olacak inşallah.. ben gece çalıştığım için çekimler güzel olmadı o yüzden son hali fotosunu pazardan sonra yayınlayacağım.. görüşmek üzere...


işte elbiseee...

15 yorum:

sevimlihayat dedi ki...

bende hiç denemedim cesaretinden ötürü kutlarım seni canım bende kalıp kullanmadan gelişi güzel nasıl oluyorsa öyle keser dikerim genelde bu haliyle çok şık görünüyor canım çiçeklerin harika ama sanki biraz daha yakabilirdin

nilgün komar dedi ki...

evet ya aylizciğim daha bir yakmak lazımdı demi..
işte gece yarısı olunca kimseye soramadım ama şimdi üzerindeyken elbiseyi yakarım mazalahh :) artık bu şekli ile bu kalsında.. bir sonrakinde daha çok yakarızzz:))

nilgün komar dedi ki...

ya birde yakarkenki kokusu da ağır oluyor :))

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

çok güzel olmuş.çiçeklerin rengi de çok hoş.eline sağlık

Zehra Gürgen dedi ki...

Çok hoş durmuşlar bence..ben denemeye dahi cesaret edemem.Eminim evi yakarım..

GÖNÜLDEN ELE dedi ki...

güzel olmuş tatlım yaa..kenarları yaktıktAN SONRA ORTA KISMINIa hafifçe ısıya tutman gerekiyor o eksik gibi geldi,bilmem belkide kumaş cinsindendir.ama dikilince gayet güzel durmuş.

nilgün komar dedi ki...

evettt
gönüldeneleciğimmm
evettt
o kısmı yapmadım.. çok baktım ama o kısmı bir yerde okuyamadım hiç.. atladım sanırım.. yada aklımdan çıktı dı gitti demek ki..

krizantem dedi ki...

Hımmm uğraşmana değmiş, çok güzel bir elbise olmuş, sana da çok yakışmış şekerim, ellerine sağlık. Güzel, mutlu günlerde giy çiçeeem:)

d@li dedi ki...

woooow sizde çiçek gibisiniz maşallah.

Bahar YORGUN dedi ki...

çok güzel olmuş ama sen giyince arkadaşım dahada bir güzel olmuş bu

dshandmade dedi ki...

ellerine sağlık, hem güller hem de elbise çok güzel olmuş. güle güle giy.

ada ve deniz dedi ki...

süper bir çalışma. ellerine sağlık

nilgün komar dedi ki...

krizantemim, d@lim, baharım, DS'im, adamdenizim.. beğenileriniz için çok teşekkür ederim.. çok mutlu oldum..

dnaharikasi dedi ki...

ellerinize sağlık çok güzel...bayıldımmm:)

nilgün komar dedi ki...

DnaHarikası;beğendiğine sevindim