23 Mart 2010 Salı

annemle; eminönü/sultan ahmet gezimiz

eminönü cami; meşhur altgeçit;
galata manzaralı yol;çanakkale savaşını müze çadırından görüntüler;sultanahmete camii;ayasoyfa müzesi;
bugünlük bu kadar, arkası yarın..

7 yorum:

Ece dedi ki...

:D SİLMEK ZORUNDA KALDIM AMA GENE AYNISINI YAZARIM...DEDİM Kİ
BENİ ALDIN TAAA NERELERE GÖTÜRDÜN NİLGÜNÜM,BENDE ANNEMI HEP EMINONUNE GOTURURDUM,GEZMEMIZ SULTAN AHMETTEN BASLAR GULHANE SONRASI ENIMONU SONLANIRDI,,ALLAH SANA VE TÜM AİLENE UZUN SAGLIKLI YAŞAM VERSIN ,ANNEM ISTEDIKCE HEP GÖTÜR KEŞKE BENIM ANNEMDE HAYATTA OLSAYDIDA BENDE GOTUREYDIM,DAHA ÇOK GEZILECEK YERLERIMIZ VARDI ÇOOKK,HARİKAYDI BEYAZIT VE MAHMUTPAŞA EN ÇOK SEVDIGIMIZ YERLERDI ORADAN HALA ALIS VERIS YAPMAYI ÇOK SEVERIM,BÜYÜK ALIS VERIS MERKEZLERINDEN UZAK KAÇARIM HEM PAHALI HEMDE HEP AYNI ŞEYLER VAR SIKICI,MAHMUT PAŞA UCUZ VE PAZARLIK YAPMAYI SEVERIM,ESIM DER KI BANA SACINDA BI KIRMIZI KARAFIL YOK:)))))BENDE DERIM KI EEEEE ZEVKİ ORADA:)))
SEVGILERIMLE

nilgün komar dedi ki...

canım ecem.. inan gözlerim dolu dolu okudum yazını.. evet aynı duyguları taşıyoruz da ben h.içi işte olunca her hafta sonuda bişiler çıkınca aylardır istediğim gezi bugüne kaldı.. ama iyide oldu güzel bir akşam üzeri yaşadık annemle.. her hafta bir yere gidelim diyorum kısmet olursa.. çok fazla yürüyemiyor beli ağrıyor o yüzde her çıkışta bir noktaya gidip gelebileceğiz.. mahmutpaşayıda annem sever.. bir dahakine oradan bir geçelim o zaman, zira annemde bişiler almayı ve kırmızı gül takmayı sever;) :))))) anneciğinin mekanına dualarımı yolluyorum..
sevgi ve selamlar canım benim..

Ece dedi ki...

NİLGÜNÜM BENİM CANIM..ANNEM BACAKLARI KIRECLENE OLMUSTU AMA SON BIR SENE DİZLERİ ÇOK ÇOK AĞRIYORDU VE ARTIK YURUMEKTE ÇOK ZORLANIYORDU KALBINE VURUYORDU SON 1 SENE GEZDIREMEDIM GOSTEREMEDIM HIC BIR YEI SADECE ANLATTIM RESIMLERINI GOSTERDIM BOL BOL ARKADASLIK YAPTIM ANAMA,ÜZÜLMEN ICIN YAZMIYORUM FISTIGIM AMA ANALARIMIZIN DEGERI BAMBASKA,ANNENIN ELLERINDEN OPERIM ÇOOOKKKK SELAM SOYLE BENIM TARAFIMDAN GIDIŞINI IYICE KOKLAAAA ÇOK ÇOK ÖPP ANALARIN KOKUSU HARIKADIR YERYUZUNDEKI EN TATLI GUZEL KOKU ONLARDADIR:)
SEVGI VE SAYGILARIMLA

nilgün komar dedi ki...

evet canım benim üzülmek değilde duygu yoğunluğu bakımından anlatmaya çalıştım onların varlıklarının değerini bilmek yada bilememek adına düşündüm.. yoğun hislenince benim gözlerim dolar.. anneme selamını ileteceğim canım başım üstüne..

http://www.tarifrehberi.com/ dedi ki...

Hayırlı Evlat nilgün ne güzel anneni gezdirip memnun ediyosun cnm

Ece dedi ki...

ÇALISIYORSUN VE HEP RAKAMLARLA ALLAH YARDIMCIN OLSUN NUR YUZLUM AMA ANNEN NE İSTERSE YAPMAYA ÇABALA VE SENI GORDUGUM VE AZ DA OLSUN TANIDIM KADARIYLA SABIRLI İÇTEN HEP OLUMLU DUSNEN BIRISIN O YUZDEN SABIRLI OLMAYIDA BECERIRISIN:)KENDINE KARSI SABIRSIZ OL AMA ANNENE KARSI ASLA BURADA NIYETIM AKIL VERMEK YADA NASIHAT DEGIL SAKIN YANLIS ANLAMA BENI SADECE DERTLESIYORUM BACIMA KONUSUYORUM...NE OLURSA OLSUN ANNENIN YERI BASKA...ONLAR BIZ BEBEKLIKTEN SU GUNE KADAR HERSEYIMIZE KATLANIYORLAR VE GIKINI CIKARMIYORLAR,SENDE HAYIRLI EVLATSIN ANNENI GEZMELERE GOTURUYORSUN SIMDIKI ÇOK BAYAN EN ÇOK KENDILERINE ZAMAN AYIRIYORLAR...V.S,V.S
AZ MORALIM BOZUK YA DOKULUYORUM ISTE:)))
SEVGILERIMLE CANIM BENIM

nilgün komar dedi ki...

dağişiğim saol canım benim.. daha çok istiyorum ama vakit yetmiyor.. umarım daha çok gezeriz ece'min de dediği gibi..

ecem ne demek konuş tabi.. nasihat da olabilir neden olmasın, fikir alışverişi, öneri hepsi zaten nasihat gibi.. paylaşım yani.. doğru diyorsun daha fazla vakit ayırmak lazım.. zaman hızla akıp geçiyor bakıyorumda annemin kırışıklıklarına şaşıyorum.. daha dün ben minikdim o da pembe rujunu sürer çarşıya çıkardı.. özel günlerde perma yaptırırdı.. ah eski günler..