11 Temmuz 2010 Pazar

uzak ışıklar ve yeni cicişlerim;

dünkü kısa kadıköy turumuzda; yaa girmeyelim çok kalablık dediğim mağazaya önce bir ayağımı sonra ikinci ayağımı atıp sonrasında kendimi kaybettiğimde aldığım cicişlerim; mağazanın adı uzak ışıklar ve kendini kaybeden insanlarla dolup taşıyor tüm gün.. iki katlı ve küçük ama kimse aldırmıyor bu duruma; sepetini alan doldurup çıkıyor :) bizde öyle yaptık; en az alışveriş yapanlardandık oysa :) eve gelip hepsini tek tek ikinci kez denedim ve bu kez sabredip foto çekme işini gündüze bıraktım vede çok iyi etmişim; gün ışığından faydalandım ve çook güzel fotolar çektim.. yani ben çok beğendim en azından.. makinemin ayarlarını da kuzenim lermizade yapmıştı son gelişinde; saolsun.. dünden biraz da bulut fotosu aldım gökyüzünden; yağmur sonrası gökyüzüne bayılıyorum; burada... savarowski taşlı halhala bayıldım; bilekdede şık durdu; hatta dirsek üzerinede takılabilir ama ben halhalı çok severim.. epeydir de yoktu bir halhalım nedense :) en sevdiğim kırılmıştı.. sanırım şimdi hep takarım bunu :) ve sihirli toka; önceki gün internette gördüm ama fiyatını biraz yüksek bulup almaktan vageçtiğim sihirli toka :) 2,5 TL ye benim oldu dün : saç örgümü bozmak istemediğim için üzerinden denedim; mükemmel bir toka..

25 yorum:

İğne İle İplik dedi ki...

Cicişlere gel cicişlere, hepsi çok güzel ablam, güle güle kullan.. Tokada harbiden sihirliymiş yani, çok orijinal.. Yakışır;)

Sibel'in Hobi Dünyası . .. dedi ki...

ayyy içimiz açıldı biraz ne kadar da güzel şeyler almışın öyle güzelim, güzel günlerde kullan. Yalnız kelebeklilere bayıldım bi de renkli çiçekliye herşeye uyar, sporda da olur klasikde de, güle güle kullan bebişim :D Sevgiler...

uğurböceği dedi ki...

hepsi çok güzelmiş.çok beğendim.iyi günlerde tak

Yelda dedi ki...

Güle güle kullan cicilerini
Sevgiler Canım

karabidikim dedi ki...

cicilerin çok güzel canım güle güle kullan

Taze kahve dedi ki...

Canımcım çook ii yapmışsın,bu ufak tefek şeyler büyü büyük mutluluklar veriyo kadın kalpciklerine :)) Ben en çok şu sallantılı nazar boncuklu olanı beğendim .Güle güle kullan hepsini şeker ...

Nedret dedi ki...

Hepsi çok tatlıymış. Boşuna uğraşıyoruz desene birşeyler yapacağız diye. Millet aşmış zaten:))) Güle güle kullan. Sevgiler.

AtolyeKedi dedi ki...

Ay hepsine bayıldım ayrım yapamadım çok ciciler gerçekten. Güzel günlerde kullanın. Ürünler insanın kendini kaybetmeyeceği gibi değilmiş.

www.mkblkonsept.com dedi ki...

Ayy canımm hepsi çok güzellll.hatta pembemsi olan kelebekten benim yüzüğüm var çok severek kullanıyorum.
Güle güle kullan canım.

çeşnici Handan dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel özellikle yüzüklere bayıldım. Cicilerini güzel günlerde kullan canım.

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Yavrummm sen naptın yawww.beni buralarda delirttin hepsi birbirinden güzel.özellikle kelebekler ve özellikle beyaz kelebeğe bittimm.iyi günlerde güle güle kullan canımm.Sevgiler.SLN

nilgün komar dedi ki...

sibelim; çok saol canım benim valla benimde bir açıldı zorla girdiğim yerde bir dahada kapanmak bilmedi :)

iğneipliğim; evet sihirli ya ben zor takıyorum ama çünkü saçım ağır benim toka zor tutar ama toka rahat takabilenler için süper bişi ben yarım topluyorum çok rahat oluyor çok beğendim harbi internette 24 liraydı hemde indirimde tabi kalite farkı vardır mutlaka ama iş görüyor sonuçta :)

uğurböceğim;
yeldam;
karabidiğim; güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim..

tazekahvem; valla öyle oluyor küpe emitasyon çok takamadığım için yüzüklere yöneldim di ben senin beğendiğinide çıkar ayak fıstık aldı bana birde küpeleri kaşla göz arasında bişiler alınıyor yane :)

nedukum; yok değil öyle bizim yaptıklarımız daha değerli oluyor ama.. bu tarzlar zaten ucuz olduğu için çok satılıyor elemeği sergileri bu kadar ucuz değil haftaya da oraya gideceğim bakalım neler bulacağım :)

atölyeminkedisi; öyle vallahi.. gene gideriz muttemelen :)

konseptim; çok teşekkür ederim; sende güle güle kullan...

handancığım; çok mersi şekerim...

beyaz kelebeğim; valla sorm ya dediğim gibi hakikaten kaybettim kendimi :) zorla toparladık çıktı.. bir kadın vardı üç torba doldurdu daha da alıyordu :) beyaz kelebek sana rezerve edildi canım.. ilk paket servisde sende olacak bulursam bir tane daha alırım ASD için... orda nasıl aklıma gelmedi benim bu konu :) kalabalıkda kendimi bulamadım ki aklıma gelsin demi :) muck..

uzmanamator dedi ki...

renkli çiçek yüzüğe bayıldım ne güzel şey o ve nasıl cıvıl cıvıl ciciler :)

Antigone dedi ki...

ne güzel heryerde kelebekler uçuşuyor! bayıldım aldıklarına, güle güle kullan canım ;D

Kolyekolik dedi ki...

Hepsini güle güle, çooook güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

nilgün komar dedi ki...

uzmanım; daha güzeli senin olsun!!!

antigonem; canım benim çok güzel bu kelebekler dışarda çokca var zaten bu sene kelebek senesiymiş :)

kolyekoliğim; çok teşekkür ederim canım benim...

Yıldız dedi ki...

Anacım dükkanı boşaltmışsın :)) bi şey almaya kalkasaz dükkan bomboş :))hepsi birbirinden şık güle güle kullan canım bu arada ellerde pamuk gibi maşşşşşşşşalllah...
Sevgiler.........

nilgün komar dedi ki...

var var yıldızım dolu.... :) bittikçe yerini dolduruyorlar :))

Bahar YORGUN dedi ki...

oh oh yıkılmış ortalık maaşı yiyip gelmişsin :)) güle güle kullan

Yeşim dedi ki...

Çelebimmm, amanınnnn öldüm o yüzüklere ben :) Çok güzeller canım benim iyi günlerde kullan hepsini. Sihirli toka da çok hoş durmuş saçında :)

nilgün komar dedi ki...

baharım; :) biraz daha dursak sanırım tamamen bitecekdi.. neyseki yarısını kurtardık!!

yeşimim; teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun ... muckk

YETENEK-SİZİN dedi ki...

bakarken gözlerim fal taşına döndün:))

eyerhagu dedi ki...

slm canım benim, bir takı manyağı olan ben bayıldım takılarına güzel günlerde kullan inş :)

ebrulikedi dedi ki...

iyi günlerde kullan.hepsi çok güzel.ama o kelebekler yok mu.harika

nilgün komar dedi ki...

yeteneklim; eyerhagum; sizi cevapsız bırakmışım kesin yorum mailleri takıldı gene :( kusura bakmayın.. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim... muck...

ebrulim; kelebeklere bitiyorlar zaten.. bir sonraki turda bulursam senin içinde alırım...