4 Kasım 2010 Perşembe

yine ojeeeee;

bu sefer sünger bob'lu gri eşofmanım ve üzerine sarı tişört giyerek yaptığım kombinasyona uygun bu ojelemeyi yaptım :) bir yandan bakınca sarı diğer yandan bakınca gri görünüyor :) bu modeli en çok kırmızı beyazda seviyorum aslında ama fena da olmadı hani... kendim yapıp kendim beğeniyorum ya megaloman olacağım sonunda :) ama seviyorum bu ojeleme işini ne yapayım.. :)

22 yorum:

karabidikim dedi ki...

Seni ojeci seniiiii.Bak beni kıskandırıyorsun ama böyle tatlım.Ben eskisi kadar süremiyorum üşeniyorum canım ya.Hatta birçok ojem bozulmuş ayıklayıp eksik numaraları yazıp almam gerek bir türlü fırsat olmadı.Çok güzel rengi canım.Gayet güzel olmuş bence.

Emelin Güncesi dedi ki...

çok hoş oje gerçekten.çok yakışmış..
http://emelinhobileri.blogspot.com/

Anonymous dedi ki...

Nilgün sür tabii,iyi ediyorsun,bende üniversitede çok sürerdim,hemde nerde kırmızı tonları var hep onları sürerdim.Tırnaklarda acayip uzundu.Şimdi çok nadir sürüyorum.Gençlikte hep hevesimizi aldık.Ama bak, göz kalemini hâlâ çok severim.Onu bırakamam.Bloğunun renk tonu mu değişti,bana mı öyle geliyor.Ama çok güzel bu hali.Hoşca kal.

nilgün komar dedi ki...

karabidiğim; pje açıcı kullan atmadan önce; belki geri kazanabilirsin :) evet ya bendede 90 oje var ama hala renkler eksik :))))))

emelim; çok teşekkür ederim...

sevgili adsızım; canım evet haklısın! bende uzun kullanırdım şimdi bu halini geçemiyorum, zaten seviyorumda bu boy tırnakları! ya göz kalemi klasik oldu değilmi? hiç bişi kullanmasakta bir kalem mutlaka bir farklılık yaratıyor hemde sade! muck..

sibeltunay dedi ki...

Sevgili Nilgün,yorum yazarken çok zorlandım.6-7 Kere denedim.Ben de anlamadım.Adsız olarak beni kabul etti.Bakalım bu sibel tunay olarak yollayabilecekmiyim?

yaseminkale dedi ki...

ne zaman ziyaretine gelsem ojeleri görüyorum... çalışırken bende çok kullanırdım bütün ojelerim asetonum iş yerinde olurdu:))

ada ve deniz dedi ki...

tam bir oje canavarısın. Aslında bu boşalan oje şişelerinden ne yapılabilir ki..Sen de çıkıyordur sanırım

nilgün komar dedi ki...

sibelim; ben sen olduğunu anladım zaten :)

adadenizim; olabilir aslında bişiler ama epeydir boşum yok, bir iki tane vardı geçen yıl çöpe attım :) ama dedin ya artık atmam herhalde :)

yaseminim; her zaman sürerdim anlattığım gibi ama el işlerimi yayınlamaktan ojelerime sıra gelmezdi :) bu sıra dersler var elişi kutularını tamamen kapadım :) o yüzden sizde bende ojelerimle başbaşayız :)

suhuba dedi ki...

Evet. Oyeler takıntı oldu ama bu konuda profosyenelde oldun bence :)

nilgün komar dedi ki...

suhubacım; çok merciii :))))))))

Bahar YORGUN dedi ki...

BENİM GÖZLER Mİ BOZUK DEDİM BENDE Bİ SARI Bİ GRİ :)))

anneanneninemekleri dedi ki...

Kendini sevmek güzel bir şey ne güzel olmuşlar öyle renk renk

nilgün komar dedi ki...

baharım evet dünde öyle oldu birideki sarı sürmüşsün öbürü dediki hayır griii :) çok eğlenceli oluyor bu model ama dediğim gibi kırmızı beyazda çok çekici oluyor

nilgün komar dedi ki...

anneannecik; öptüm seni kocaman kocaman, sınavım geçsin tüm yemeklerine tekrar bakacağım çok güzel şeyler yapıyorsun!

Gülcan dedi ki...

abla ya ojemi iki renkli sen mi yaptın.çok güzel olmuş bende oje sürmeyi çok seviyorum böyle pembe kırmızı .... gibi renklere bayılıyorum. sevgiler.

Swotpisces dedi ki...

İlk defa bu kadar şirin oje ve oje tasarımları görüyorum, aşağıdakilere de bakmıştım, süperler. :)

Gülen Tezer Üstün dedi ki...

Sür her rengini sür. Çok yakıştırıyorsun her şeyi kendine. Hiç de megaloman değilsin. Gözüm gönlüm şenleniyor ojelerindeki şekilleri görünce. Benim yerime de sür hatta. Hem çok yaratıcısın hem de yakışıyor, e daha ne olsun yavrum benim :*

Kubik Kız:) dedi ki...

aaa çok denüşük bişi buu hem gri hem sarıı:)
sölediine göre kıyafet kombininlede fena uyumlu olmuş beenirim severim öperm:)

nilgün komar dedi ki...

gülcanım; evet şekerim ben yaptım aslında yapım aşamalarını da koymam lazımdı; bu modelde kağıt bant kullanıyorum.. 1 cm genişliğinde bir kağıt bant al eline ve bir ucunu tırnak dibine gelecek şekilde yerleştir ve tırnak ucuna doğru yapıştır, tırnağı ortalayarak yapacaksın bunu unutma, sonra açıkta kalan kısmı ilk renkle boya yani ojeni sür :) katlarını ince sürüp kurudukça istediğin kadar kat ilave et. iyice kuruduğunda bantları çıkar.. burada dikkat etmen gereken nasılsa bant var oje diğer tarafa geçmez diye düşünüp bantın kenarına çokca oje sürüp kalınlık yapmayı engellemen lazım yine çizgiy olarak düşünüp ortada kalınlık yapmayacak şekilde ojeni eşit kalınlıkta sür. bantlar çıktıktan sonra diğer tarafı bant yardımı olmadan sürmen gerek, bu kadar :) aslında bazıları boyalı alanı kapatıp diğer tarafıda öyle sürüyorlar ama bantın ojeye yapışma riski var her bant aynı kalitede olmuyor, o yüzden deneyim emin olduğun bir bant varsa diğer tarafıda bantlayarak rahatça sürebilirsin.. muck...

Swotpisces; beğendiğine çok sevindim canım, eskiden beri uyguladığım basit teknikler aslında biraz daha kendimi geliştirmem lazım :) kağıt bantları oyup şekillerde yapardım, şimdi konad gibi markalar desen kalıpları çıkardılar büyük kolaylık getirdiler ama onlarda pahalı anacım; çeşit çeşit almaya kalksan bir servet ödemek lazım :) neyse bu yıl bi kalıbım var emanet de olsa :) her yıl bir kalıp alsak yeter :)

gülenimmmm; canım gülenbayanımmm... tamam sürmeye şekillenmeye devammm :) yakında daha çok çeşitleme yapacağım senin için! muck muck muckkkkk....

kübik kız; şekerim beğendiğine sevindim... gel sanada sürelim :) bende çok öperim..

CEYLAN dedi ki...

hadi şu sınav bitsin artık dikiş kutusunu aç bence..bekliyoruz..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

güzel olmuş şekerparem ilginç bi tasarım yapmışsın yine

nilgün komar dedi ki...

bitti ceylanım bitti; yakında açıyorum kutuları artık yeter.. çok da kötü bir sınav geçirdim; alerjim tuttu ilaç içtim, sersem gibi oldum.. gerisi ne olur bilemiyorum...

canısı beğendiğine çok sevindim yeteneklim..