1 Ağustos 2011 Pazartesi

ramazan 1.gün;


saat 18:11 oldu ben pek acıkmadım.. susadım!
sabah da genelde kahvaltı ettiğim saat 10-12 arası olduğu için o saatlerde biraz müde gurultusu yaşadım! işlerde önemlilik arzedenleri tabiki yaptım ama içim uyudu bir ara deseme yeridir.. tam da o anda nilgün hanım bi banka işlemi yapabilirmiyim? diye bir soru geldi.. pat attım kendimi!
yarım saat sonra yine aynı şey bu sefer dahili telefonum çaldı.. yani topu topu 1buçukdan iki dakika uyudum uyumadım arası birşey, ama içim uyudu :))




iş dışında kalan boş zamanlarda çay yok, çorba yok, gofret yok,
nutellalı ekmek yok eee başka yapacakda birşey yok!

blogları okuyayım dedim.. epey birikmiş yine 343 den açtık kapıyı reader'dan.. hepsini bitiremeden eve doğru şimdi yola çıkıyorum.. ilk iftarımız ablam'da :) hem topluca bir arada olacağız çekirdek aile olarak; çünkü bütün hanelerimizn %90 halkı trabzonda.. cümbüş içindelerdir şimdi.. güveçler pideler sarmalar yapılmıştır..
bizde her hanede bir yada 2 kişi kurubaşımıza sofraya oturmayalım dedik.. ablam çekti başı ona gidiyoruz.. ay daha çok konuşmadan çıkayım ben.. pide bekliyorlar..

umarım bulurum bu saatte bakalım; daha ilk gün ya çocukluğumdaki gibi pide bulamama heyecanı sardı beni.. zira yapılan pide sayısı kadar oruç tutan da yoktur herhalde diye tahmin ediyorum :) faydalanıyorlar bizim pidelerimizden.. yemeyinn yaww bizim pideleri ayol...

7 yorum:

Tontirik Tarifler dedi ki...

ilk gün susuzluk zorladı ..Alışacağız ama korktuğum kadar kötü geçmedi bugün :)Hayırlı iftarlar..:)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

:)) fırına haber salın sayıyı artırsın:)

sağlıkla afiyetle devamı gelsin inş.

Gülcan dedi ki...

ablam benim allah kolaylığını verir inşallah.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Canım benim bi gün ben de iftara beklerim :D Öptüm şekerim...

TATESAL dedi ki...

Hayırlı ramazanlar nilgincüm,sıcalarda oruç tutmak zor, rabbim yardımcımız olsun,sevgiler...

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Selamlar, uzun süredir aranızda yoktum. Nihayet yeni sayfam ve yenilenmiş sağlığımla birlikte sizlere döndüm.Ziyaretleriniz ve o güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Bu mubarek Ramazan ayının, hayırlara vesile olması dileği ile sevgiyle sağlıkla kalın.

Nilgün Komar dedi ki...

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim şekerler... herkese sabır diliyorum.. sağlıklı ve bereketli bir ramazan ayı yaşamak dileği ile..