10 Temmuz 2016 Pazar

kitap: ted miller brogden: yapboz;

hayat hep parçaları birleştirmek değil mi zaten.. anlar birikir yaşam olur tıpkı yapboz gibi.. cape'in verdiği mücadele hiç kuramadığı ailesi uğruna idi, bütün hayatı boyunca yapmadığı fedakarlığı yaptı hayatının bütün parçalarını bir araya getirdi ve yapbozunu tamamladı.. en önemli parça ise kendi idi.. hem mutlu hem hüzünlü bir son ilk defa bir arada tanık oldum.. Ama bütün macerayı okumak daha önemli, bir insanın hisleri ile yola çıkması maneviyata güvenmesi örnek olacak macera..


#birlikteokuyalım #motifçilerokuyor #yazokumaşenliği2016


Ted Miller Brogden
sonsuz kitap, 432s.
[02temmuz-10temmuz]


arka kapak: Sarhoşluk halinde bile, Pilot Cape Thomas için güzel bir kadına ve kucağındaki bebeğe dair gördüğü hayâli önemsememek zordur. Ayık olduğu nadir günlerden birinde, kaçırdığı şansı bulma umuduyla üniversite yıllıkları ve sararmış mahkeme kayıtları arasında araştırma yapmaya başlar. Ama kayıt dışı bir vasiyetnâme eki, birlikte oldukları tek gecenin sıradan bir gece olmadığını ve servet üzerinde hak iddia eden dolandırıcılara ve dolaplara alışkın zengin bir ailenin olası bir mirasçısı olabileceğini ortaya koyar. Bankerler, avukatlar, akrabalar, suçlular ve hatta Federal Havacılık Dairesi’yle yaşanan çatışmalarla birlikte, Cape yapbozun parçalarını birleştirmeye başlar...

8 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

Duymadığım bir kitap. Ne çok kitap var okunacak....

Adsız dedi ki...

Baya action var.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Ne güzel bir tablo bu :)
ilginçmiş konusu.

Nilgün Komar dedi ki...

evet saadetim çok kitap var ne ara okuycaz bilmiyorum habire de yenileri çıkıyor :D ♥

adaşım evet çok aksiyonlu sıkılmadan okunuyor ♥

haticem: merciii ♥

Neslihan Duysak dedi ki...

ah cape ah :)) yeni kitaplarda neler yaşayacağız kimbilir

Nilgün Komar dedi ki...

evet canım merakla bekliyorum la yı bitirelim de geçelim maceralara :D

Derya dedi ki...

İlk fırsatta kitapçıya uğrayıp edinicem çok merak ettim doğrusu

Nilgün Komar dedi ki...

bende merakla internete başka kitaplarına baktım yazarın.. malesef bunun dışında türkçe bulamadım yada göremedim sonra bir listelerde bu kitabın iki kitap olduğunu gördüm ama biz ikisinin birleşimini okuduk acaba yoksa sadece birincisini mi emin olamadım yayınevine yazdım cevap gelirse sizinle paylaşırım..