16 Haziran 2017 Cuma

kitap: debbie macomber: bay mucize;

ya bu bay mucize çok mucizevi bir adam.. ne desem şimdi spoi vermeden ne anlatsam.. mmmm... düşünüyorum.. kahramanımız addie'nin yardımına koşan kılavuz melek harry; kendi de kılavuza ihtiyacı oluyor ya neyse.. hani gizemli olaylar vardır hayatımızda, şurdan geçmeseydim, şu yoldan dönmeseydim ne olur gibi.. ya da otobüse binmesem de taksiye binsem otobüste tanışacağım kişiden mi vazgeçmiş olurum yoksa taksi kuyruğunda karşılaşacağımız kişiden mi? daha önce okuduğumuz ahhşk'daki behram karakterimizde bu konuda hep düşünmüş ve analizler yapmıştır.. o da koşmaya karar verdiğinde önündeki iki sokaktan hangisine gireceğine karar verdiğinden yaşadıklarına yön verdiğinin farkında oldu sonradan.. ya diğer sokağı tercih etseydi ne aşık olacağı kızı görecekti nede onu kurtarıp kendini gösterme şansı bulabilecekti.. işte bu kitabımızda bu kafada dolaşan düşünceleri nasıl yönlendirdiğimizi okuyacağız.. ama bilimsel olarak değil, eğlenceli ve fantastik olarak :)  





dün başladım bugün bitti dediğimiz kitaplardan biri oldu.. elimde başka kitap var biliyorsunuz, günlük limitlerle okuyorum güya bunu da sevgili uzmanamatör ile ama ben bitirdim onu beklemedim galiba.. gerçi o zaten debbie'ci.. ben ilk kez okudum.. yazım ve anlatım tarzı güzel, hızla okunuyor.. 



kitabı okurken daha noel filmi izliyorum sandım.. o tatta bir hikaye..


daha bişey demiyeyim, son olarak kitabın sonunda ki süprizden bahsedeyim.. bu seri yazan bir yazar ya bu debbie; bir sonraki kitabın birinci bölümünü de ilave etmiş.. beğendiyseniz bu kitabı da okuyun demiş.. yazarın bu okurla yanyana yada karşılıklı oturur konuşur tarzı hoşuma gitti.. 

okuma tarihlerim: 13 - 15 Haziran 2017
#okumaşenliğibahar2017
#ismininbaşharfleriBilebaşlayandörtkitap

2 yorum:

uzmanamator dedi ki...

hoşgeldin debi sevenler arasına :)

Nilgün Komar dedi ki...

Hoşbulduuuum... :)