13 Haziran 2017 Salı

kitap: j.a.redmerski: sonzuluğun kıyısında;

ilk kitabı daha önce okumuştuk nesli ile.. merakla ikinci kitabı bekledik, okuma sırası gelsin diye.. bir gün çılgınlık edip bağlarbaşı kültür merkezindeki kitap günlerine gidince aldım ben :) hemde ilkini de yeniden; çünkü ikincisi ciltli idi, eh takım bozulmasın dedim :) bu etkinlikte de daha önce okuduğunuz kitabın devamı olan bir kitap kategorisi vardı ve tam da okuma zamanı geldi çattı işte dedik ve birkaç günde okuyuverdik.. diğer işlerden fırsat bulamadığım için sonunu bağlamak için fazladan iki gün bile bekledim..



ama ne beklemek: bir an önce sonda ne oldu merakım tavan yaptı; birinci kitapta başlanılan maceralı yolculukların sonu gelecek bir kıyıda sabit kalacaklar sandım ama beni yanılttılar.. macera, aşk serüven, sevgi, bağlılık, emek, aile ilişkileri.. her yönden anlatılan yaşanılanlar, dorukta başladı dorukta bitti.. daha konuşursam spoi gelecek :) edebi olarak yazım, anlatım zaten çok başarılı bence.. yazarın diğer kitaplarını da merak ediyoruz şimdi..

okuma tarihlerim: 06 - 12 Haziran 2017

#okumaşenliğibahar2017
#dahaönceokuduğunuzkitabındevamıolanbirkitap


Camryn Bennett hayatı boyunca hiç olmadığı kadar mutludur. Ruh eşi Andrew Parrish'le bir otobüste tanışmalarından beş ay sonra nişanlanmışlardır. Üstelik onları bekleyen tek şey evlilik de değildir. Hem endişeli, hem heyecanlı olan Camryn, hayatının geri kalanını Andrew ile geçirmek için sabırsızlanıyordur. Onun kendisini daima seveceğinden emindir, çiftin hayattan pek çok beklentisi vardır fakat kötü bir olay, hayatlarını bir anda tepetaklak eder.  Andrew yaşama tutunmaya çalışır, Camryn'in de aynı çabayı göstereceğini düşünür. Ama Camryn'in yarasını tehlikeli yollardan sarmaya çalıştığını fark edince, onu hayata döndürmek için bir şey yapması gerektiğini anlar. Aşklarının her şeyin üstesinden geleceğini ispatlamaya çalışan Andrew, Camryn'i umut ve tutkuyla dolu yeni bir yolculuğa davet eder. Aşkın en güzel hali yine Redmerski'nin kalemiyle okurla buluşuyor. Sonsuzluğun Kıyısında hayata ve aşka dair çarpıcı bir hikâye...  (Tanıtım Bülteninden)





Hiç yorum yok: