27 Temmuz 2017 Perşembe

kitap: celeste ng: sana söyleyemediğim herşey;

sonu başından belli bir öykü, ama o sona nasıl gelindiği hatta sonun içindeki gizin kimsenin bilmediği ayrıntıları.. sürükleyici, film tadında bir roman.. 

ilk kez okuduğum bir yazar başka kitaplarını da okumak isterim şimdi gidip bakayım başka neler yazmış :)


okuma tarihlerim: 16 - 19 Temmuz 2017
#okumaşenliğiyaz2017
#kapağındakibaskınrengiyeşilolanbirkitap





 

"Lydia öldü. Ama henüz kimse bilmiyor... Böyle başlıyor bu hikâye. Lydia'nın kahvaltıya inmediği o mayıs sabahında. Lee ailesi; pişmanlıkları ve kırgınlıkları, ihanetleri ve güvensizlikleri, söyledikleri ve söylemedikleriyle mutfak masasında beklerken. Sonrası, adına mutluluk dediğimiz denge oyunu ve bizi bir arada tutan sırlar üzerine başka bir hikâye... Yayınlandığı günden bu yana, okurların ve eleştirmenlerin övgüyle karşıladığı Sana Söyleyemediğim Her Şey, her sayfası küçük sürprizlerle dolu, etkileyici, özel bir roman." [tanıtım bülteninden]

5 yorum:

Ebemkuşağı dedi ki...

Hızınıza yetişemiyorum ya.Nazarım değecek size.:)Bol okumalı günler diliyorum.

2cocukluhayat dedi ki...

İnstagramdan da takip ediyorum maşallah gerçekten çok iyi okuyorsunuz. Bu yazar ilk kez görüyorum. Farklı yazarların kaleminden de faydalanmak iyi geliyor seviyorum. Ben bu aralar Nermin Yıldırım'a takmış durumdayım. Keyifli okumalar dilerim.

Nilgün Komar dedi ki...

ebekuşağı;
çocuklu hayat; bunları duymak güzel demek ki okuma çabalarım başarılı gidiyor.. bana göre ise hala yavaşım ya çok okunacak kitap var.. kendimi bi düzene soktum yolda mutlaka okuyorum başım dönmediği sürece.. geniş iki kaldırımım var orada da okuyorum tek tük kişi çıkıyor onlarda aa bizde okuyalım bak bu yolda olur diyorlar.. evde de birileri tv izlerken bende iki üç satır okuyorum sohbet edilmiyor ise.. yatmadan önce de bi miktar derken ilerliyorum biraz.. çok geç yaşta bu düzeni oturtunca hızım yavaş geliyor kendime yoksa dediğiniz gibi aslında iyi okuyorum bu sıralar.. tempoyu düşürürüm sonbaharda biraz örgülere vakit kalmadı çünkü :)

Şule Uzundere dedi ki...

Bu kitabı ben de birkaç ay önce okudum ve çok etkilendim. Yayınevi, ismi ve kapağı yüzünden bir aşk hikayesi diye düşündüm ama içeriği hiç ummadığım şekilde duygusaldı. Her karakterine ayrı üzüldüm. Beklentimin düşük olduğu bir kitabı böyle beğenmem güzel bir sürpriz oldu :-)

Nilgün Komar dedi ki...

ne güzel anlattın şule; ♥