10 Ocak 2014 Cuma

film: Aynı Ay'ın Altında;

Aynı Ayın Altında” filmi, dokuz yaşında bir çocukla annesinin başından geçenlerin anlatıldığı ve Amerika’da sinemada tüm zamanların en fazla seyirci rakamına ulaşmış bir Latin filmi. Annesine kavuşabilmek için ABD Meksika sınırını geçmeye çalışan bir gencin hikayesini konu alan bir dramdır. Arrian Alonso’nun annesi Birleşik Devletler’de hizmetçi olarak çalışmaktadır ve anneannesi ile yaşayan oğlunu bir gün yanına aldırmayı ummaktadır. Ancak anneannesi beklenmedik bir anda ölünce, Adrian sınırı kaçak geçmek ve annesini aramak zorunda kalır.

bu filmi TV'de izledim bir zamanlar, daha doğrusu izlemeye başladım ama yarısında uyuyunca çok üzülmüştüm.. aklımda hikayenin devamında neler olduğu, çocuğunun annesini bulup bulamadığı soruları dolaşırken, nihayet bugün filmi internetten buldum.. kaldığımı yeri bile hatırladım onca zaman sonra.. hadi sizde izleyin harika bir film, sonunu birlikte görürüz :) 

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu duyguyu bilirim. O filmi bulup ve izlemek çok keyiflidir.

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

Çok merak ettim. Umarım bulup izleyebilirim filmi. Ama bişi soracağım. Sonu güzel bitiyor mu? Acı sonları izlelmeye hiç dayanamıyorum son zamanlarda.

Syhn dedi ki...

ben de merak ettim izleyeceğim hatta saat gece yarsını geçmemiş olsaydı şimdi izlemeye başlamış olurdum ;)

Nilgün Komar dedi ki...

mutlu son'la bitiyor :)) bence izleyin..

Nilgün Komar dedi ki...

link altta var tık tık'a basın lütfen...