22 Ekim 2014 Çarşamba

yine bir kore dizisi: ağustos'da kar;

yine bir kore filmi.. yine romantizm.. bu sefer biraz dram katılmış.. ilginç tesadüfler türk filmi tadında ama olayların kurgusu çok hoş.. beğeni ile izlediğim bir dizi oldu bölüm sayısı 20 fazla sıkmadan bitiveriyor.. 


oyuncuları ilk kez izledim ama performansları güzel ve yakışıklı: esas oğlan ve esas kızın erkek kardeşi arasında karar veremedim valla hangisine baksam öbürüne haksızlık gibi geldi :)

izlemek için tık tık 















5 yorum:

Unknown dedi ki...

ne güzel siz de korean drama seversiniz :) bölüm sayılarının kısa olması ve dizi saatinin de ortalama 45 dk- 60 dk olması büyük avantaj,

Nilgün Komar dedi ki...

kısa olması güzel sonuca hemen varıyorsun :)
uzun olan dizilerde zaten onlarla birlikte yaşıyormuş gibi oluyorum.. sanki eve gittiğimde onları görecekmişim gibi geliyor bazen :)

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Kore dizisi hiç izlemedim. Bir arkadaşımın kızı, Kore'ye karşı nedendir bilinmez, ilginç bir şekilde yakınlık duyuyordu. Hatta internetten dillerini bile öğrenmeye çalışıyordu. Kesin o izliyordur bunları :) Neyse, hakikaten uzayınca sıkıcı oluyor. Son 3-4 senedir Türk dizisi bile izlemiyorum diyebilirim. Selam vermek için uğramıştım; vereyim o zaman: Selaaammmm :))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

o kadar çok kore filmi izledim ki ama hiç dizi takibi yapmadım alt yazı takip ederken iş yapamıyorum elimde:)))
insan kapılıp gidiyor bunlara yavv:))

Nilgün Komar dedi ki...

nurtenim aleyküm selammmm.. muckk♥

haticem; ya evet bende iş yapamadığım zamanlarda bulaştım normalde sadece film izlerdim ama şimdi bir hobi oldu benim için resmen :)