20 Ekim 2014 Pazartesi

kızçe eteği: kloş & lastikli;

kolay elbiselerden kumaş kaldı demiştim :) kloş eteklerden artanlar özellikle çok işime yaradı.. konik ölçüde çıkan parçaları birleştirip kloş etek diktim.. bütün parçaları eşit boyda kesince tam daire kloş elde ettim.. belinde biraz bolluk vardı onuda lastik kamufle etti.. üst komşumuzun kızı yürümeye başladığında eteklerini savura savura etrafımızda dönebilir umarım :) 

kalanları atmayalım işe yarar, tezi bu seferde işe yaradı ama unutmayın her zaman bu teori işe yaramaz.. bazende çöpleri biriktiriyor olduğumuzun farkına varmayız.. 








3 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

Hem de ne çöp biriktiriyoruz:))) Bazen bunlar ne işe yarayacak atayım dediğim şeyleri kıyamayıp bırakıyorum yine. İşin komiği nerde ne var unutmak işten bile değil...

Etek çok hoş bu arada:))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ahhh ah atmayalım yarar deyip ne parçalar biriktirmişim atmaya karar verdiğim gün bir baktım ki yine bir koli olacak kadar ayırmışım:))))))))
ellerine sağlık canım bıcırıklara da kloş çok yakşıyor.

bayanpüskül dedi ki...

Dün bloguma yaptığınız yorum için teşekkür ederim.İnanın teşekkürden başka bir şey yazamıyorum. mail adresinizi bulamadım. Bazen hiç tanımadığınız insanın bir kaç kelimesi insanı değiştiriyor. yorumu okuduktan sonra , başkaları için bir şey ifade etmiyor olabilir ama benim için çok şey ifade ettiniz teşekkür ederim