2 Ocak 2015 Cuma

yeni bir yıl: yeni bir yaş: yeni umutlar;

kırkbirkere maşaallah bana :) şımardım evet.. ama sizler beni şımarttınız.. bu yıl kutlamalardan hep uzak kaldım, manevi olarak kutlamalar bana hep ağır geldi.. birkaç kişi yada olay hariç zorunlu olarak içine düştüğüm durumlar hariç hiçbir kutlamaya katılmak istemedim.. ruhen reddettim kutlamaları.. en sevdiklerimden bahar'ımı bile daha aramadım yeni yaşı için.. ama bugün çok farklı bir his içindeyim mesajları aldıkça, telefonlara yanıt verdikçe.. biraz karışık, biraz buruk.. zira benim doğmama neden olan adam artık bu dünyada değil.. bunu yazarken bile doluyor içim, tıkanıyor boğazım.. ama onun sayesinde yaşıyorum, bunun değerini sizler sayesinde anladım bugün.. bu yıl umarım biraz daha yaşama bağlı, daha atak, daha mutlu olmak için çabalayacağım.. duygusal trip yapmak istemezdim ama bu kadarını da yazmadan geçemezdim.. sağolun var olun.. hayatımdaki herkes, hepiniz benim için değerlisiniz.. ♥♥♥

13 yorum:

çeşnici Handan dedi ki...

Tüm mutlulukların senin olacağı çok güzel bir yıl dilerim.

parka dedi ki...

abin seni çok seviyor ver her zaman abinin gözünde en değerlisi olmaya devam edeceksin. triplerini yerim senin bu arada cadım. mutlu yıllar :)

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Nilgüncüğüm, içi ayrı güzel, dışı ayrı güzel insan, yeni yaşın kutlu olsun. Her şey insanlar için ve insanoğlu çok arsız bir canlı, her şeye alışıyor ve her şeye rağmen yaşıyor. Alışmak zorunda olduklarınla değil, sevdiklerinle ve istediklerinle, her zaman güzelliklerle yaşamanı diliyorum.

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

nilgün hanımcım mutlu sağlıklı kocaman bir yıl diliyorum size.çok iyi tanımıyorum ama hissettiğim ve tahmin ettiğim bişey var ki güçlü olduğunuz.

tülin dedi ki...

Her şey bizler için canım.....dilediğin gibi bir yıl olsun inşAllah.
Sevgiler.

icimdeki yolculuk dedi ki...

yeniyaşın yepyeni güzellikleri beraberine getirsin canım

Derya dedi ki...

Nice yaslara, gönlünce bir yıl olsun insallah..

Nilgün Komar dedi ki...

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. <3

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Güzellik sen bizim kıymetlimizsin.
yeni yaşının her anı gönlünce geçsin canım sağlık ve sevgi seninle olsun.

rabiasultanipek dedi ki...

Canım yeni yaşın sana mutluluk, sağlık, huzur getirsin. Kocaman öptüm. Ablamın da selamı var. Çok sevdiğin arkadaşların rabia ve Hasibe.

figen abla dedi ki...

çook şahane seneler güzel insan :)

Nilguntoys dedi ki...

Kuzum iyi seneler :)

Mutfaknotlari dedi ki...

merhaba yılın son günleri tanıştık upuzun güzel dostluklara inşlh
sevgiler