30 Ocak 2017 Pazartesi

kitap: j.a.redmerski: hiçliğin kıyısında;


Yirmi yaşındaki Camryn, alışılmışın dışında bir yaşam tarzı düşlemektedir. Fakat başına gelen trajediler bu yaşamı kendisinden zorla çekip alınca, ilk bulduğu otobüse atlayarak varış noktasını bilmediği bir yolculuğa çıkar. Çıktığı bu kendini yeniden keşfetme yolculuğunda, kendisi gibi nereye gideceğini bilmeyen, Andrew Parrish adında biriyle tanışır. Fakat Andrew'un da bazı karanlık sırları vardır…




Andrew yolculukları esnasında Camryn'e kimseye bağlı kalmadan, içinden geldiği gibi yaşama, en derin ve kuytu arzularına teslim olma sanatını öğretir. Ancak Andrew'un ondan gizlediği sır yolun sonunda kendisini beklemektedir. Bu sır ikiliyi bir araya getirebilecek midir, yoksa onları sonsuza dek birbirlerinden ayrılmaya mı mahkûm edecektir?






"Hiçliğin Kıyısında mı? 'Muhteşemliğin Kıyısı'na ne dersiniz? Çünkü şu anda tam olarak bu durumdayım."
-USA Today-
(Tanıtım Bülteninden)












okuma tarihlerim: 01.10.2016 - 10.10.2016
#birlikteokuyalım
#motifçilerbirlikteokuyor


tavsiye üzerine alınmış okunmak için beklenen bu güzellik alonenes ile ortak kitaplarımızdan biri olunca birlikte okumalarımızın arasına katıldı.. ne heyecan ne sürükleyicilik valla on günde bitti ama daha erken bitmemesi tamamen benim yüzümden.. şimdi devamını okumak için sabırsızlanıyoruz :) 

Hiç yorum yok: