2 Ocak 2017 Pazartesi

sürpriz içinde sürprizli bir paket gelmiş idi;

kasım ayıydı.. soğumaya başlamıştı havalar, aşk başkaydı.. bana yansıması ise dost'tan gelen sımsıcak bir paket olmuştu.. sürprizlerin güzeli insanı sevindirir mutlu eder.. bende öyle oldum.. ama benim de gönderici ve organizede katkısı olana sürprizim vardı :) pakete dahil edilen erik ağacı kitabını etkinlik çerçevesinde okumak istiyordum.. almak içinde kitap fuarına gidecektim.. fuara daha çok vardı ve paket ondan önce elime ulaşacaktı.. dostlar da kitabı paketin içine koyacaklardı.. ama benim haberim yoktu.. 


işin sürpriz kısmı burada başladı işte.. sevgili hasibe, alonenesli ile organize olup kitabı alıp gönderdi.. ama bende bir gün önce kitapçının önünden geçerken "boşver fuarı şimdi bir kitap için gitmeye değmez başka kitap da almayacağım seneye kadar nasılsa" diyerek alıverdim kitabı.. ertesi gün kargo gelince ben şaşkınlık içinde ve elimde aynı iki kitap ile kızlara karşı utanç içinde kaldım.. arayıp bende onlara sürpriz yaptım :) kitabı almıştım diye önce günah çıkardım sonra fişini atmamıştım ki koşa koşa kitapçıya gidip durumu anlattım ve yerine başka bir kitap aldım :) işte bu kitabın macerası da böylece anılarda yerini aldı.. 

kargonun geliş amacını unutacaktım az kaldı; soldaki motifler kasev vakfı'nda ikamet eden emekli öğretmenlerimiz için sevgili bab_crochet'in başlattığı diz battaniyesi etkinliği için örülen motiflerin bana gelişi.. yanındakilerin bir kısmı benim bir kısmı etkinlik yöneticimize hediye.. bu etkinlik ile kullanmaya başladığım bir cümle var: hayra vesile olmak güzellik getirir.. bizde hayr yapalım dedik beklentisiz, karşılıksız.. ama giden gelen paketler ile bizlere de böyle güzellikler katıldı.. sanırım bir çin atasözü de şöyle der: gül tutan elde daima gül kokusu kalır..  

motifseverler olarak ben ve dostlar zaman zaman ördüklerimizi paylaştık ama vakit bulursam hepimizin ortaya çıkardığı güzellikleri toplu bir yayında sergileyeceğim(sergi için tık tık), gurur için değil, sevinç içinde bizde bir katkıda bulunduk diyebilmek ve başka güzel etkinliklere ilham ve güç olması için.. 

bu güzel sürpriz dolu paket ve içindekiler için tek tek teşekkür ederim sevgili dost hasibe! ve alonenes ince düşünceleriniz için çok çok öpüyorum ... ♥ 

2 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

Çok güzelmiş paketin içindekiler:)))

Nilgün Komar dedi ki...

merciii ♥