6 Temmuz 2017 Perşembe

dizi: kore: jealousy incarnate;

epeydir izleyemediğim kore dizi ve filmlerime bir bakayım en son neler izleniyor derken sevgili seyhan'ın bir önerisine rastladım.. rastlamasaydım mı acaba :) müthiş duygu yüklü ve komik, romantik yine çok şık bir dizi izledim.. geleneksel kore yemekleri, davranışları ve yaşam tarzları yine vurgulanmış.. saygı zaten bu filmlerde görebildiğim en iyi işlenen konulardan biri.. samimi olmayan erkek bayan arasında temas yok mesela.. bu dizideki esas kızımız kör kütük esas oğlana aşık ama onun umrumda değil.. hatta ülkeyi terkedip gidiyor bile arkasına bakmadan, geldiğinde de tersliyor kızı ve hatta kendinden daha iyi olduğu için en yakın arkadaşı ile kızın arasını yapıyor.. ama pişman oluyor.. hemen izleyin bence.. bu yaz günlerinde gecelerin serinliğinde bir iki damla gözyaşı içini açar emin olun :)

Bir yayın istasyonunda çalışıyorsanız rekabet yakanızı asla bırakmaz! Hiç arkadaşınız yoktur; herkes yalnızca kendi çıkarını düşünür. Pyo Na Ri(Gong Hyo Jin) sıradan bir yaşam sürmüş, hava durumu sunucusudur. Saygın bir kanalda iş kapsa da kısa sürede fark eder ki günbegün etrafında zalim bir kıskançlık ve rekabet filizlenmektedir. Na Ri; kanalın yıldızı, haber sunucusu Lee Hwa Shin(Jo Jung Suk)'a aşık olacak! Peki ama Na Ri hem işte hem aşkta kazanabilecek mi dersiniz? 






4 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

Benim hiç takılmadığım bir alan. Bir iki tane netten izlediğim dizi var. gerisini hep bıraktık ailecek

Nilgün Komar dedi ki...

bende yalnız kalınca tv den uzaklaşıyorum.. geceleri de iyi geliyor koreliler bana :D bir dönem hele resmen arkadaşım olmuşlardı.. çok da işe yaramıştılar, hem vakit geçiriyordum hemde kafamı başka şeylere yormaktan alıkoydular.. şimdi vaktim oldukça izliyorum.. zira kitaplarıma çok alıştım.. okumadığım gün eksik hissediyorum..

Kitap Eylemi dedi ki...

ay ben bu iki elemanı da çok severim hemen bakıyorum , şu ara gerçi W 'ye bakmaya çalışıyorum Kağıt Salıncak'ın önerisiyle ama zorlama gidiyor biraz :D

Nilgün Komar dedi ki...

hemen izle bence harikaaa