5 Nisan 2020 Pazar

birlikte örelim: bardak altı ev;

sosyal mesafeyi koruyarak, izole bir hayat yaşadığımız şu günlerde.. evde sıkılacak son grup biziz diye düşünüyorum.. blogger'lar.. yani bir bakıma hobisi olanlar.. okuyanlar.. yazanlar.. örenler.. dikenler.. geri dönüşümcüler.. kendin yapcılar.. buralarda aktif olamasak da faaliyetlerimize başka mecralarda devam edildiğini biliyorum.. çünkü boş durmak bizim işimiz değil.. o yüzden çok derin düşünmezsek bu günleri sıkılmadan geçirebileceğimizi çok iyi biliyorum.. motif grubumuz da bu minvalde üretime devam ediyor.. birbirimize motif göndermesek de.. yeni bir etkinliğe başlamasak da yine de bir faaliyetler içindeyiz grupça.. birimiz şal örelim dedi gruptan altı kişi peşine düştük şal örüyoruz.. onu da bir başka yayında yazayım da yayınlarım artsın :) bir günde ben evdeyiz madem hadi ev örelim dedim.. sevgili @uzamanamatör de kamera ile bağlanıp birarada örelim dedi.. @mavilale ben varım dedi @gonca bende yetiştim kekimi şalımı alıp geliyorum dedi; bir akşamımızı sohbet ederek karşılıklı örerek geçirdik.. tekrarını ve daha kalabalığını yapmak için fırsat kolluyoruz dijital günümüzün.. bu evciklerim de o geceki üretimim.. mavilale'nin evi için bir tık buraya lütfen.. 

kaynak ve şema için buraya tık

5 yorum:

Ebemkuşağı dedi ki...

Çok tatlı bir ev olmuş. Elinize sağlık:)

mavilale dedi ki...

nilgün hanım gelmiş hoşgelmiş. gitme bir yerle yaz sürekli olur mu. ev modeli ve o akşam süperdi beybisi. yapalım yine yapalım inşallah. sevgiler

Nilgün Komar dedi ki...

ebemkuşağı; teşekkür ederim..

mavilale; yapalım bacım mutlaka yine.. bu akşam ben biraz tv takıldım gelemedim buralara ama bir ayağım burada olacak inşallah..

Şule Uzundere dedi ki...

Ne güzel olmuş. Eline sağlık. Şal modelini de çok merak ettim. Kendime siyah bir şal istiyorum. Modeli hoşuma giderse senden kopya çekebilirim :-)

Nilgün Komar dedi ki...

o zaman hemen geliyor şal yayını...