5 Aralık 2009 Cumartesi

eylül büyüyor ben daha yeni bitirdim sizce bu altı kiloyu geçmiş bir bebişe olurmu?






























kol altına kadar olan kısım haroşa, üst kısım ise bir düz bir ters olarak örülen bir yelek.. bu basit teknik yelekdeki sadeliği kaldırıp hoş bir mpdel ortaya çıkarır.. ön kısmı sadece yaka kısmında iki yada üç düğme ile iliklenmekte önü tamamen açıktır.. ben ilik açmayı unuttuğum için her iki parçaya da düz ördüm:)))) yerine çıt çıt kullandım :)
üzerine yaptğım işleme çiçeklerde basit teknikler kullandım; rokoko ve tohum işi. yapraklarında ise zincir işi tekniğini kullandım.. çok uykum geldi daha çok yazamıyorum ...



7 yorum:

Sevil dedi ki...

olur mu bilmem ama harika olmuş
kim giyerse giysin çok yakışacaktır eminim emegine saglık arkadaşım
sevgiler

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Çok şirin olmuş. Klasik yelek gibi değil ve çok kolay. Eline sağlık.

karabidikim dedi ki...

ben anlamam ama çok cici olmuş ellerine sağlık çiçekler çok şeker durmuş minik ama şık bir ayrıntı olmuş.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ellerine sağlık canım.
buarada sana bişey sormak istiyorum gonüldeneleyi görüyormusun? ne zamandır rastalayamıyorum mailime filanda cvp vermedi acaba banamı kırgın :( kıracak bişey yaptığımıda sanmıyorum ama ne bileyim haber alamayınca aklıma herşey gelir oldu...

nilgün komar dedi ki...

beğenileriniz için teşekkür ederim.. perim, sevilim, karam, yeteneklim..
ayrıca yeteneklim bir kaç gündür çokca giremedim marifete ve bloglara.. arada bir bakıp kaçtım zira biraz rahatsızımda ondan..
ancak iki gün önce kendisinden mesaj aldımdı.. iyi olduğunu biliyorum.. bende aramam gerekiyor kendisini ama sesim kötü arayamadım henüz.. ancak şimdi bende meraklandım hemen mail atıyorum kendisine.. haber alırsam sanada haber veririm... muck..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

teşekkür ederim cnm sevgiler

Benhurum dedi ki...

Canımm çok sevimli olmuş, yine kendinden birşeyler katarak nefis yorumlamışsın bu yeleği;)) Eee canım kardeşim yapar da içine bir parçacık da olsa mor koymazmıı, gözümden kaçtı sanma;)
Ellerin dert görmesin, giyecek olan bebişe de Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin..