14 Aralık 2009 Pazartesi

UTAÇ YAPI' nın vitrinini süsledik..




























































a4 kağıtları katlayarak kestik ve açılınca kar tanelerini oluşturduk.. bu kar tanelerini kalıp olark alıp duvar kağıtlarından da bir kaç tane kesti İPEK ve üzerlerini sim ile kapladı.. bir kaç tane de hazır simli kar tanesi aldık.. misina yardımı ile vitrin camının önüne astık kar tanelerini.. kırmızı siyah yeşil beyaz terikoton kumaşlardan renkleri kombine ederek çorapları hazırladık.. üzerlerini keçe figürler ile süsledik.. figürlerin tutturulmasını bir kısmını el dikişi ile aplike ettik, bir kısmınıda meşhur sıcak slikon ile yapıştırdık.. bu daha kolay bir yöntem oldu :)) çorapları kancalar yardımı ile vitrindeki bir ürünün üzerine astık.. Alp Reklam tarafından dijital baskı olarak folyo üzerine hazırlanan geyikleri şekillerinde kesip 2mm.lik mukavva ya yapıştırdık ve mukavvayı da geyiklerin şeklinde kestik.. geyiklerin alt zeminindeki kısma silikon elyaf kullanarak kar görüntüsü oluşturduk.. noel babamızın kıyafeti hazır.. iç bedenini kendimiz yaptık.. gövde kollar bacaklar için uygun kumaşlardan kalıplar hazırlayıp içlerini silikon elyaf ile doldurduk.. en çok silikon elyaf göbekte tüketildi tahmin edildiği üzere:)) kafasının dikiminindeki desteğinden dolayı benhurum'a da teşekkür ediyoruz.. noel babayı klozete oturtup eline de geyiklerin çanlarla süslenmiş ipini tutturduk.. vitrindeki boş alanlara ürünlerden oluşan hediye paketlerini yerleştirdik.. vitrinin sol tarafınada Agena Reklam dan aldığımız led ışıkları ile renk kattık.. son olarak da kar yağdı tabiki vitrine.. ama daha yılbaşına vakit var.. kar yağışı artabilir.. :))
ulaşımda emeği geçen Tan Reklam'a teşekkürler.. tasarımda ve yapımında hiç bir katkısı olmayan Kopuz Reklam'dan Yücel beye de teşekkürler..
Evini yenile Türkiye kampanyası devam ediyor,
banyo ve mutfağını yaptırmak veya yenilemek isteyenler;
UTAÇ YAPI' ya..

10 yorum:

Dalgaları Aşmak dedi ki...

çok hoş bir vitrin olmuş :)Emeğinize sağlık

Nedret dedi ki...

Güzel olmuş.Emeğinize değmiş.

sevimlihayat dedi ki...

ellerinize emeğinize sağlık çok hoş bir vitrin olmuş

Benhurum dedi ki...

waayyy harika olmuş şekercim öncelikle düşünce ve tasarımına sonra da emeğine ve ellerine sağlık ;)
Noel babaya bayıldım hele konumuna hayran kaldım:D
Geyikler sanki canlı,koşup vitrinden çıkacaklarmış gibi:)
Süsleme kağıtlarında oyma işinide de oldukça başarılı buldum;)
Keseler ve üzerindeki süslemeler ise çok cici olmuşlar bu arada yapım aşamasında üretime destek olan eller gözümden kaçmış değil;) İpektoşum afferin sana;) bak isteyince neler de yapabiliyormuşsun:D Bundan sonra bizimle sende üretime başlayacaksın artık ne de olsa ilk adımı atmışsın eeee artık gerisi kolay;:D

Bu arada belirtmek isterim ki geyiklerin ayaklarındaki elyaf oranını arttırıp vitrinin taban kısmını komple kaplarsanız ve hediye paketlerini de alttan destek ile içinden yukarı fırlamış görüntüsü verirseniz çok daha etkili olacağı ve böylece konseptin bütünleşmesinin de sağlanacağı kanaatindeyim ancak elbette son karar sizin;)

Tekrar emeği geçen herkezin ellerine ve emeğine sağlık, ayrıca bu neşeli vitrin gibi neşeli, sağlıklı ve bereketli yeni bir yıl diliyorum hepimize:))

nilgün komar dedi ki...

canım.. benhurum.. teşekkür ederim.. beğendiğine çok sevindim.. yerdeki karlar için dünden beri bende düşünüyorum.. dediğin fikir güzel sanırım yarın oraya bir el atıcaz gibi geliyor bana :))

yeni yıl için dileklerine katılıyorum.. herşey daha güzel olsun.. sağlıklı ve huzurlu bir yıl olsun hepimiz için..

NEFİSE dedi ki...

Başarılarınız devam etsin inşallah...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok güzel olmuş, harika....

SerpiL dedi ki...

bayılıyorum yeni yıldaki vitrin süslerine çok şirin

nilgün komar dedi ki...

beğenilerini için teşekkür ederim..

nilgün komar dedi ki...

Yücel Kopuz Dediki;

çok güzel olmuş.hiç emeğim olmadığından olumlu veya olumsuz izlenim uyandırmadığım için çok mutluyum.haberim olmadan yapılan bu organizasyona keşke uyurken rüyamda katılıp sevap alabilseydim kaçırdığım cumaları kurtarabilirdim belki.neyse sağlık olsun. emeği geçen herkese (tanıl,ömer ve atıf dışında) teşekkür eder başarılarınızın devamını cenabı haktan niyazi ederim. dışarda kalan bu üç kişiyi hafta sonu vuracağımdan bir sonraki organizasyona katılamayacaklarını şimdiden ayan beyan ederim kalanlarada başarılar dilerim.