16 Ocak 2010 Cumartesi

depolama çözümleri

hem puf, hem sandık :)
bugün kadıköy turu yapamadık.. kültür başkenti olduk ya kadıköy meydan'da törenler vardı! bu nedenle bostancıda bir saat geçirdik yağmur altında.. :))
şu meşhur alışveriş merkezleri varya, hani eskiden birmilyoncu olarak bilinenler. şimdilerde AVM oldular çıktılar başımıza.. ama biz oralara girip farklı bişiler bakmayı ve almayı seviyoruz..
bu seferde bu sandık/puf ları bulduk.. üodamda yerde duran kitaplarımı ve hali hazırda yaptığım elişimi koydum.. elimin altındaki dergi ve ilaç ve ıvır zıvır :)) aynı zamada da puf olarak kullanılıyor.. odamda kitap okurken iyi bir dışı su geçirmez tarzı bir kumaş ile kaplı.. yan duvarların ve kapağın içersinde mukavva/kontraplak tarzı sert bir malzeme var.. kapak üzeri suni deri ile kaplı..kutu katlanıp kullanılmadığı zaman başka bir yerde depolanır bir şekil alıyor.. bu da iyi bir durum.. iyi bir seçenek oldu bu pufcuk bana.. odam küçük olduğu için yatağın üzerinde okurken uykum geliyordu :) aldığımız yer bostancıda tren istasyonun arkasında..

10 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

süpermiş canım bu kutu, rengide desenide güzelmiş.. ii günlerde kullan şekerim

nilgün komar dedi ki...

saol canım benim..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Çok şık duruyor. Kullanışlı birşeymiş hem de.

karabidikim dedi ki...

çok güzel ve kullanışlımış canımcım iyi günlerde kullan tatlım

M@hPéRÎ dedi ki...

cnm senden özendim ve bugün de ben yaptım kadıköy turu :) en kısa zamanda benim karelerimi paylaşıcam bloguma beklerim :)

kutu da çok hoş..kaplamakla uğraşmaya gerek yok artık :)

sevgiler..

Gülen Tezer Üstün dedi ki...

Çok beğendim çelebim ben bu sandık/kutuyu. Güle güle kullan. Sedef'e de lazım bunlardan. Altıncı ayda kendi evine taşınıyor. Aklımızda bulunsun.
Öpüyorum büyük büyük..

Şehnaz dedi ki...

harikaymış...bu depolama işleride tam bana göre...evde ne var ne yoksa depolarım...ama bu puf hem geniş hemde çok dekoratifmiş....iyi günlerde kulllan canım...

nilgün komar dedi ki...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım..
mahperi bir gün karşılaşırız belki kadıköyde:))
gülenim aklımızda bulunsun.. :))
muck.. muck...

Bizim Gibiler dedi ki...

Çok kullanışlıve de şık birşeymiş gerçekten, güle güle kullan canım.

Benhurum dedi ki...

İyi günlerde keyifle ve sağlıkla kullan canım...