3 Kasım 2011 Perşembe

günün kombini: mürdüm moru;


yine renk rengi çekti; mürdüm moru kareli gömleğim ile mürdüm moru kurşun kalemim, tükenmezlerim ve pilot kalemlerim bana eşlik etti iki gün boyunca..

şalımda mürdüm moru, ojelerimi ise bu sefer birebir aynı renk olmasını istemedim gömleğin desenlerindeki bir açık tonu: lila rengini seçtim ve çoraplarımı da aynı renk kullandım.. göz kalemim balıkçı bluzun renginde beyazdı, rimelim ise lila rengi :)

kaç gündür foto makinemle ayrı kaldık aynı evde olmamıza rağmen.. bir türlü kavuşamıyoruz :) nedenini anlamış değilim, cep tel ile çekimlerde ise herşey çok net olmuyor..

iş arasında klik klik sesler çıkarıyorum masa başında :) onlarca poz çekiyorum ama kala kala böyle iki üç kare kalıyor elde..






...

9 yorum:

Cebimdeki renkler dedi ki...

Favori renklerinden birini giymişsin yine değil mi :) Yakışmış çok..

AsOrTiK dedi ki...

çorapları görmedim nasıl değerlendireyim ben bu kombini?:)) şak bir yana ben bayılırım bu renklere, herbiri çok güzel ve uyumlu.
sevgiler

Nedret dedi ki...

Hoş:))

Banuca dedi ki...

Alemsin sen yaaa...Onca yıllık çalışma hayatımda bir an bile kalemimle kıyafetimin renginin uyumlu olması aklıma gelmemişti :))

okuyan dedi ki...

tırnakların çok hoş duruyor... renkler de öyle...
sevgiler...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok tatlısın. kombin rengin de öyle:)

Adsız dedi ki...

Nilgün Ablamm yine harika olmulşsun günden güne güzelleşiyor musun ne?! :)
mor rengini bend eçok severim kıyafetlerim siyah gri pembe ve mor tonlarında sadecee :) severim ben senin bu kombinleriniii muck :)

Ada Deniz dedi ki...

Hatunun kalemi bile aynı renk.....

Nilgün Komar dedi ki...

bir sonraki kombinde çoraplar da var :) asortiğim daha ileri isteklerde bulunma ama olurmu :)))))