30 Kasım 2011 Çarşamba

kelime doğrulama;

sevgili blogger arkadaşlarım!!!

yayınlarımızın ne denli okunduğunun göstergesi yorumlar konusunda fikrimi paylaşmak ve bir ricada bulunmak istiyorum.. izlediğim blog sayısının artması ile herkesin yayınına bakamaz, baksamda istediklerimi yazamaz oldum.. bu belkide birçoğumuzun son günlerdeki isyan noktası olabilir :) zira bakılana değer vermek ve fikrini beyan etmek karşıt görüşü bildirmek, tebrik etmek, eleştirmek v.s. bunların hepsi yorum ile oluyor.. yorum yapılmaz ise kimin ne düşündüğünü bilemiyor, kaç kişinin yayınımızı izlediğinden emin olamıyoruz.. istatistikler v.s. gibi bilgi analizleri ile bazı sonuçlara ulaşıyor olsakda bunu sürekli ve periyodik halde yapmak için hiçbirimizin yeterli vakti olduğunu sanmıyorum.. 

bu bağlamda görebildiğim bakabildiğim az ucundan yorum yapmak istediğim çok yazı var! herkese yetişemiyorum ama yetiştiklerim de de kelime doğrulama ile karşılaşıyorum.. yorum onaylı yada onaysız yayınlansa da farketmez kelime doğrulama nın mantığını anlayamamış biri olarak bu işlemi bloglarınınzdan kaldırmanızı rica ediyorum.. 

beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.. daha çok yazacaklarım var ama yoğun bir gün içinde ancak buna fırsat bulabildim.. 

sevgiler.. 

11 yorum:

suhuba dedi ki...

Sana kesinlikle katılıyorum Nilgün'üm. İnsanın vazgeçesi geliyor.

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Tebrik ediyorum çok doğru bir konuyu yazmışsın. O kadar zorlanıyorum ki itiraf ediyorum sırf kelime doğrulaması olan bloglara yorum yazmadığım oluyor.

Ada Deniz dedi ki...

kesinlikle gereksiz bir uygulama. Sonuçta blog sahibinin onayından geçiyorsa yorum....

Junkhead dedi ki...

Ay ben de ilk zamanlar o kelimeyi doğrulamaya ayarlamıştım ama sonra birkaç kişi uyardı kaldır zor geliyor insanlara diye :D Ben de kaldırdım :))

nily21 dedi ki...

ne zamandır aklımdaydı benim de bu konu iyiki yazdın adaşım...:)
www.trendyandfriendly.blogspot.com

sevgi dedi ki...

eline yüreğine sağlık güzel bir yazı olmuş... iyi akşamlar

emelden.blogspot.com dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
emelden.blogspot.com dedi ki...

Bende aynı şeyleri düşünüyorken meğerse benimde kelime doğrulamam varmış.Arkadaşlar uyarınca kaldırdım.Teknoloji özürlü biri olarak Google da sorguladım ve öğrendim.
İyi akşamlar..

Nilgün Komar dedi ki...

fikirbirliğine vardığımız için mutlu oldum.. daha çok kişiye yayalım bunu bence.. yorum onaylama öğretelim arkadaşlarımıza ama kelime doğrulamayı kaldırtalım!!! sevgilerrrrrrrrr

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

bende katılıyorum hatta kendilerine not bırakıyorum sırf bu yüzden blogumda konuların altına. Nadirenin linkini sabitledim.

canım rimellerin ne kadar çok ama dikkat et çok çabuk kuruyan bir malzeme.

Nilgün Komar dedi ki...

evet canım dikkat ediyorum kuruyanları elden çıkardım ama senede bir kez açılmışlar var onlar daha sağ :)