14 Mart 2016 Pazartesi

dördüncü etkinlikte birleştirmenin seyri;

dördüncü etkinliği birleştirmeye devam ediyorum.. sona yaklaşıyorum artık ama korkuyorum :) kenarı için birkaç sıra birşeyler örmem lazım bu güzel görüntüye ince bir kenar oyası olmaz sanırım.. kendi hayalimde kurduklarım ve araştırıp bulduklarım arşivde birikiyor ama ne yapacağım tam olarak kenara gelip örmeye başlayınca belli olacak..
farklı ışıkta çekim demesi yapıyorum güya pek fark olmuyor çünkü gün ışığını kullanmam lazım yada beyaz aydınlık bir fon.. bunun için bir düzenek yapmanın zamanı geldi sanırım..

altıncı sırada bırakmıştım geçen sefer, 
cumartesi gecesi başladım ve dün akşam sekizinci sırayı bitirip kaldırdım..
bir grup motifi yeniden örmeyi düşünmüştüm ama öneri üzerine tığ farklılaştırarak
ölçüsü tutmayan motifleri de araya katmaya karar verdim..

4 yorum:

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Nilgüncüğüm ellerinize sağlık. Aslında etkinlik denilince içim gidiyor ama işte tam da bu sebepten katılmıyorum: Herkesin tığ tutuşundan dolayı elde ettiği motif büyüklüğü farklı düşüyor. Ben de bu konuda hafif takıntılıyım. Bir kere etkinliğe katıldım, 2 arkadaşın motiflerini kullandım. Birinin motifleri o kadar küçüktü ki hepsini yeniden ördüm, birinin motifleri ise zaten kendi kendisini bile tutmuyordu, olanları kullandım, olmayanları yeniden ördüm :) Yine de etkinlik ruhu güzel bir şey. Güle güle kullanın hepiniz de. Bence kenarına alengirli bir şey yapmaya çalışma. Her 3 renkten de birer veya ikişer sıra dolaşsan nasıl olur?Gerçi dön baba dönelim, çok sıkıcı oluyor ama aynı sürede bitiyor :) Kolay gelsin.

Nilgün Komar dedi ki...

aaa nurtenim kenar fikrin çok güzel bencede alengirli birşeye gerek yok :) harikasın sen teşekkür ederim.. ölçü konsunda aslında ölçü veriyoruz ne yaprsan yap ölçüyü tuttur diyoruz çoğu kişide bunu sağlıyor ama bazen başaramayanlar oluyor malesef
idare ediyoruz işte bizde çünkü eğleniyoruz etkinlikte..

sevgiler ♥

Neslihan Duysak dedi ki...

uzun zaman olmuş bloguna girmeyeli bol bol gezzyim ben:))

Nilgün Komar dedi ki...

ne iyi ettin nesli gez gez bende seninkine geliyorum şimdi :) bakayım okumadık bir yayının var mı :)