24 Ocak 2017 Salı

7.motif etkinliği: benim raporum;

etkinliğimizin birinci ayında gonca'nın motiflerini ördüm.. kasım ayının sonunda bitirdim ancak gönderimi için herkesi bekleyeyim derken herkes gönderdi ben en sona kaldım :) aralık ayının sonunda ancak başardım kargoya gitmeyi.. neden öyle oldu hala bilgim yok :)) 

etkinlik ipimiz alize coton gold, seçim zamanı epey bir yordu bizi ama iyiki de seçmişiz dedirtti örerken.. hemen hemen herkes çok memnun kaldı.. bu ipi çok sevdik ki biz :) motif zaten kare olmadığı için benim için eğlenceli bir örgü zamanı oldu.. 

ayrıca ilk kez sihirli halkayı böyle seri bir iş için kullandım ve neden daha önce kullanmadım diye de söylendim kendime.. 

bazı modellerde kesinlikle kullanılması gereken bir teknik.. 






ikinci ay özge'nin motiflerini ördüm ve biteli on günü geçtiği halde hala kargoya ulaşamadılar.. demek ki bu etkinlikte benim örme değil gönderme sorunum oluştu :) 












kargoya gidemedim ama üçüncü ayın motiflerini de ördüm bitirdim.. sevgili elif abla'mıza gitmek için kargo bekleme aşamasına geçtiler :) 

ördüm bitti ama bitmesini istemediğim bir etkinlik daha oldu bu benim için.. motifleri çok sevdim.. kolay ve hızlı ilerleyen bir model oldu benim için.. şekil itibari ile de ferahlık verdiler hani tebdili mekan misali.. 

eh ördük öremedik, yolladık yollamadık derken bize de gelen motif yok mu? var tabi ki onlarda birleştirilmek için sırada bekliyorlar :) bu konuda örnek dahilinde mi kalacağız başka bir yöntemler mi keşfedeceğiz bilmiyoruz.. 



4 yorum:

Ecehan dedi ki...

Ellerinize sağlık...

Nilgün Komar dedi ki...

teşekkür ederim.. ♥

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

çok güzel görünüyor renkler... motif modeli de harika. ipin markasını da not alıyorum. deneyeceğim en kısa zamanda. :)

Nilgün Komar dedi ki...

kolay gelsin emine..