11 Ocak 2010 Pazartesi

hesap işi.. (yılllarrrrr öncesindennn....)


sanırım doğru hatırlıyorum lise ikinci sınıfta işlediğim heybe..
hesap işi ile..
genelde arkadaşlarım şömentablo :) yani orta sehpa örtüsü yaptılar..
bende çanta meraklısı ya illa çanta olacak.. örnek otantik olunca en iyi heybe olur dedim.. öğretmenimde onaylamış demek ki.. :)) ne emek vermişim buna ben diye bakıyorum şimdi..

10 yorum:

DenDen dedi ki...

Çok güzel bende de halamın doğum günümde hediye ettiği 3lü takım var. Onları çıkarıp sermek geldi içimden

lezzet sefasi dedi ki...

Simdi hatirladim benimd evardi bir heybem,bukadar guzel deyildi.Onuda ben islemistim ,dej uzerine yesil bordo idi.Sahip cikamamisim simdi kayip.sizi tebrik ederim ne guzel saklamisiniz.Ne cok anisi vardir o heybenin.
Sevgiler,
Sefa

Hülya dedi ki...

Bayildim ben heybeye, maviler beyaz ustune cok guzel durmus. Birde yillar once yapilmis olmasina ragmen hala cok guzel yeni gibi duruyo, demekki guzel saklanmis. Sevgiyle kalin,

YETENEK-SİZİN dedi ki...

otantik eşyaları çok seviyorum. Beni geçmişe götürüyor, mutlu oluyorum.Ellerine sağlık

Nedret dedi ki...

Ben de üniversitedeyken, kitaplarımı rahatça taşıyabilmek için hep heybe dikerdim kendime.O günlere gittim.Çok güzelmiş seninki de.Sevgiler.

nilgün komar dedi ki...

beğenmenize çok sevindim arkadaşlar.. çok mutlu oldum... evet iyi sakladım çünkü ben sakladım :) daha çok vardı ama onlara sahip çıkamadım
taşınırken evde bıraktıklarım kömürlükde depoda orda burda ziyan oldu hala düşündükçe onları için ağlayasım geliyor.. eskilerden biş saklamayı ve özellikle anısı olanları saklamayı çok seviyorum.. bunun için bir dolap yapacağım ileride evim olursa.. şimdilerde sorun oluyor kutularda orda burda kalıyorlar.. sandık koyacak yerde yok.. umarım güzel bir dolaba sahip olurum bu anıları saklamak için..
hepinize kucak dolusu sevgiler.. o yıllarda benimle birlikte olan arkadaşlarım ve öğretmenlerim adına da saygılar sunarım..
öğretmen dedim de birtanesini çok aradım ama hala bulamadım.. umarım en kısa zamanda bulurum..

nilgün komar dedi ki...

buldum buldum.. öğretmenimi buldum..
nihayet.. bugün bu yazıyı yazdıktan sonra.. hırsa yaptım.. okulu oradan başka başka yerleri aradım durdum.. kendi okulumdan mezun bir arkadaşıma ulaştım :) o da öğretmenimin telefonunu verdi bana.. çok mutlu oldum bilemezsiniz.. en kısa zamanda görüşeceğiz inşallah....
günü güzel kapatıyorum ya buna da çok sevindim...

SeViL ( DenizFeneri ) dedi ki...

El emeği göz nuru eskilerde kaldı bu işler şimdilerde yapanlar gün gün azalıyor..

naz11 dedi ki...

Süper, renklere özellikle bayıldım.
Son günlerde biraz fazla mora renge meyilim var. Depreyon rengiymiş, öyle dediler ama ben genelde pembe rengi severim.
Hele böyle cıvıl cıvıl insanın içini açan şeyler.
Ellerine sağlık.

nilgün komar dedi ki...

NAZIMMM... bak ne diyor.. herkesin bildiğinin aksi aslında:))

Mor renk giysiler ailevi sorunların aşılmasında olumlu etkiler yapacaktır. Kızgınlık, kin, öfke gibi duygular yaşadığınızda mor renk kıyafetlere yaşamınızda daha çok yer verin. Eğer yaptığınız bir hatadan dolayı kendinizi affedemiyorsanız mor renk giyin. Mor ortama huzur getiren bir renktir ancak fazlası aşırı hareketsizliğe yol açabilir. Meditasyon yaparken giymek için çok uygun bir renktir. Kızgınlık, kin, öfke gibi duygular yaşadığınızda mor renk kıyafetlere yaşamınızda daha çok yer verin. Eğer yaptığınız bir hatadan dolayı kendinizi affedemiyorsanız mor renk giyin. Mor ortama huzur getiren bir renktir ancak fazlası aşırı hareketsizliğe yol açabilir. Meditasyon yaparken giymek için çok uygun bir renktir.