27 Ocak 2012 Cuma

mıknatıslı, manyetikli oje: aah pastel! müthişsin;

uygulaması kolay ama görünüşü çok güzel bir oje.. Pastel'e bir kez daha teşekkür ediyorum.. 

seride üç renk var.. bence yeterlide.. bu yansıma, ebruli yada yanar döner diyebileceğimiz dekora ancak bu renkler yakışır zaten.. ama lacivertide olsa da fena olmazdı hani diyorum ama sondaki mavi de laci havasında duruyor zaten diyerek bu hayalimden de vazgeçiyorum :)

uygulaması çok basit bir tırnağa 2 kat oje sürüyorsun sonra kapağın üstündeki mıknatısı tırnağa yaklaştırıp 10 saniye tutuyoruz o kadar..






10 yorum:

İrem GÖKER dedi ki...

Diğerlerine göre çok iyi görünmüyo sanki sence nasıl ?

Tirnaklar Fora dedi ki...

flormarda cıkarmıs bence renk skalası en iyi flormar golden rose den aldım 3 tane mor bordo ve mavi :D mıknatıs konusunda en iyide golden rose

fiamma dedi ki...

Bir yaşıma daha girdim:)) Peki mıknatıslı başka bir objeye tırnaklar sonradan deyince ne oluyor, kuruyana kadar mı bu görüntüyü elde ediyorsun?

ANNEMİNELİ dedi ki...

Nilgüncüğüm bloguma bıraktığın güzel kelimelere gönülden teşekkürlerrr..Sevgiyle öptüm....

Nilgün Komar dedi ki...

iiirem; diğerlerini hiç denemedim..

youknow; karşılaştırma yapma fırsatım olmadı.. sayfalardaki uygulanmışlara göz gezdirdim pek bir fark göremedim ama yani varsada farketmez artık ben aldım bir kere bir daha almam :)

fiammacığım; tırnağa sürdükten sonra mıknatısı yaklaştırıyorsun kendiliğinden bu deseni alıyor.. kuruduktan sonra da aynı kalıyor değişmiyor.. sen aseton ile çıkarana kadar :)

annemineli; rica ederim..

okuyan dedi ki...

ilk kez gördüm, sayende haberim oldu:)
bence çok hoş...

Aklımdan Geçenler Mideme Düşenler dedi ki...

herşeyden erkenden haberim oluyor fakat ben elde edene kadar bir hayli zaman geçiyor çünkü bursada 1 2 tane sayılı kozmetik mağazaları kaan ve watsons var onlarda çok geç getiriyor bende deli oluyorum henüz alamadım en kısa zamnda almak ümidi ile...

Nilgün Komar dedi ki...

okuyanım; hemen al o zaman :) flormar da güzel tavsiye ederim.. onuda yayınlarım yarın..

aklımdangeçenler; valla öyle olunca insan üzülüyor değilmi? :) kaan halbuki hemen getirmesi lazım bursa'nın koca mağazası..

çeşnici Handan dedi ki...

Hiç haberim yoktu senden öğrendim bence çok güzel paylaşım için teşekkürler.

Nilgün Komar dedi ki...

rica ederim canım muck