23 Ocak 2012 Pazartesi

son günlerin manzarası;

kaç zamandır beni meşgul eden çalışma masam :) işyerindeki tabiki.. evdekinde bu kadar evrak olması beklenemez değilmi? meşhur vergi dönemlerinden birini daha yaşadığımız şu günlerde şubatın 14'ünü iple çekiyorum.. duyanda sevgililer günü ile bağlantı kurar kesin ama maalesef ki Geçici Vergi Beyannamelerinin son tahakkuk günü o gün! o yüzden o günü beklemek benim için hiç eğlenceli olmadı bugüne kadar :) ne varki işler tıkırında ise ve beyannameler vaktinde yetişip bitirildiğinde geçerdik kutlamaya o günü eskiden.. aşkım bilgisayarım evraklarım ve ayrılmaz ikili olduğum masam ile.. eski işverenim seni yazıcı ile evlendireceğim sonunda diye dalga geçerdi benimle.. o günlerin anıları arasına bir yenisini işte bugün ekleyerek birinci adım beyannamelerimi bitirip evime gidiyorum.. kutlama mı? ortada duran fincanım ile harika bir nescafe üçü bir arada ısmarladım kendime ve yanında miss gibi beyaz çikolata... ohh kim düşünür şimdi vergileri, beyannemeleri.. de get oradan' de get.. [içimdeki sese sesleniyorum burada :)] şimdi keyfim yerinde.. yarın yeniden düşünürüz.. şimdi eve gidip arka sokakların yeni bölümüne yetişme telaşındayım...

hoş kalınızzz!!!!

18 yorum:

Adsız dedi ki...

hahah çok şekersin sne kuzum yaaa :) ben de bu aralar nedense hergün bir paket çikolata yiyorum stresten olsa gerek habire şeker ihtiyacı hissediyor bedenim.. :(


hıı bu arada bu http://tr-tr.facebook.com/HarumikaAdore#!/photo.php?fbid=281608148567424&set=pu.132582283470012&type=1&theater linkten tasarımımı beğenirsen çoook mutlu olurum ayrıca profilinde paylaşıp daha çok beğenilmesi sağlarsan ayrıca öper sarılırım muckkkkss!!

Adsız dedi ki...

link bu cnm http://tr-tr.facebook.com/HarumikaAdore#!/photo.php?fbid=281608148567424&set=pu.132582283470012&type=1&theater

Modavesaire dedi ki...

kolay gelsin canm

SeneminYemekleri dedi ki...

:)) eskiden bende muhasebe işinde çalıştım .tabii benimki ön muhasebenin yandan yemişi oluyordu. Müşavir tüm işleri bana yıkıyor sonrada ön muhasebeci diyordu :S

bahar yorgun dedi ki...

ahahah canım bilgisayarınla evlenip yazıcıyı evlat edinebilirsin mesela :)) bu arada nescafe ile flört bile edebilirsin

TATESAL dedi ki...

offf zor iş gerçekten Allah kolaylık versin....14 şubatta da birşeyler olsun artık canım...

suhuba dedi ki...

Bahar yaa beni çoook güldürdün süpersin. Nilgünüm az kalmış. Ve sen bu çalışmayla atlatırsın valla.... Şimdiden Kolaygelsin.

Cebimdeki renkler dedi ki...

:) Alemsin Nilgün' üm kolay gelsin :))

Maya dedi ki...

kolay gelsiin :) vergi olayları zor iş vallahi onun için ayrı bir kolaylık diliyorum sana Allahtan Nilgün ablacığım :) sevgiler :)

Fatma dedi ki...

Kolay gelsin canım:)

Nilgün Komar dedi ki...

sedacık; ye ye ama bir gün ara ver :)

modav.s.; saolcanım

senemm; ay deme yaw bizede çok yaptılar öyle o yüzden şimdi ahdettim SMMM olmak için olayım da bari işide ben yapayım diye yola çıktım :)

baharım; ayy evet nescafeden daha iyi flört mü bulcam demi :)

tatesalim; saol canım benim umarım dileklerin gerçek olur!

suhuba; bende çok güldüm şeker ama doğruda yani :))))

cebimdekirenklerim; saol canım benim..

mayacık; teşekkür ederim şekercik!

fadişim; çok saolllllllll

Petrl dedi ki...

olabilirr canim bendede oluyordu arada explorerle twittere girdigimde calismiyordu hatta sayfa görünmüyordu.. sen en iyisi firefox indir kullan isine yarar..

Nilgün Komar dedi ki...

mavilim; çok teşekkür ederimm

Marifetli Cadı dedi ki...

uffffff Allah kolaylık versin, okurken benim bile içim daraldı, o beyannemeler yokmu, beni geçmişe götürdün, iyiki bize stres attıran dizilerimiz var değilmi ;D öpüyorum...

BynFavori dedi ki...

beyaz çikolata mı dedin dur orda tadına var hmmmm boşveer evrakları caan yarın düşünürsün:)))

Nilgün Komar dedi ki...

marifetlim sorma; onlarda olmasa yanmıştım! arka sokaklardan sonra birde kanıt izledim olayıda yarım yamalak çözdüm ohh keyfim geldi :)

favorim; evet ya bak gene canım çekti kaldımı acaba? bir bakıp geliyorum :)

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Bu postu kaç kişi okudu bilmiyorum ama gerçek anlamda anlayanlardan biride benim. "Kolay gelsin" sözcüğü en ağır hakaret gibi gelirdi bana bir zamanlar:)
Ama "yine yaparmısın" deseler severek yaparım oda ayrı konu:)
Bu mesleği sadece sevenlerin yaptığına da inanırım.
Bu aylarda sana kolay gelsin:))
Sevgiyle...

Nilgün Komar dedi ki...

yaşamınkıyısında; en güzelide bu işte.. birbirini anlayanlar olarak karşılaşmak :) bende aynı senin gibi gene olsa gene yaparım diyorum geçmişi anınca :) bugünler içinde yine gelecekte aynı şeyleri söyleyeceğiz eminim :)