29 Mayıs 2012 Salı

günün kombini: yeşil & tarçın kokulu oje;

kontrol için çek defterini aldığımda baktım gene renk rengi çekmiş :) yani yeşil bluz giydiğimi bilmiş sanki :) ama kontrol öyle kolay olmadı: koca bir timsah geldi oturdu defterin üzerine :) neyseki bir limonlu takita attım ağzıma da biraz kendime geldim :) sonra yeşil kalemimle işraetledim: ok. ok. diye.. son olarakda yapılacak işler listesinden bir sayfayıda zımba sökücü ile ayırıp çöpe attım :)
ojeler niye yeşil değil diye sorduğunuzu duyar gibiyim: Pastel'in yeni serisinden tarçınlı'yı denedim bu günde ondan! süper kokuyor valla yarına ne kadar koku kalacak deneyip haber vereceğim size..




6 yorum:

okuyan dedi ki...

Kokulu ojeleri deneyemedim hala ama meraktayım:)

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Nasıl bir şeymiş, hiç duymamıştım:)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Ne kadar koku kaldığını merak ediyorum:)

suhuba dedi ki...

Kokulu oje, limonlu takita ya senin yanında kendimi cahil hissediyorum. bir sıradan olsana hatun :):) Bu aradaoğlum okul kapanınca Bursaya gidiyor. Seninle görüşebileceğim. Ne güzel :) Kumaşçı yolunu tutar mıyız?

Nilgün Komar dedi ki...

okuyanım; çok güzeller mutlaka denemelisin :) küçük boydalar ama sakın hayal kırıklığına uğrama :)

baykuşum; sürüp kuruttuktan sonra kokusu çıkıyor parfümlü bir oje :) artık sıradan oje yetmez diyenler için :)

yeteneklim; çeşitli söylemler var etrafta ben dün sürdüm bugün hala kullanıyorum sanırım yarında bakalım üç günde ne kadar koku kaybı oluyor ama şöyle bişi var zaten ojeyi elde tutmamak gerekir tüm gün kalsa yeter ki fazla fazla bütün gün kokuyor zaten o yüzden eleştirenlere şişttt demek istiyorum :)

suhubacığım; tabiki tutarız yahu ne demek.. zaten kumaşlarda beni özlemiştir :) bir gidip karıştırak :)

Bak Bu Harika dedi ki...

Çok güzelmiş. Buşursam alalyım bende tarçın kokusunu çok severim.