13 Mart 2013 Çarşamba

yenidoğan hazırlıkları: pembişleerrr;


henüz yolda olan beren kızçe için pembiş malzemeleri topladım.. öyle güzel kumaşlar, malzemeler varki inanın seçim yapmakta hayli zorlandım.. eh işte alabildiklerim ile ilk üretime başladım.. annesinin beğendiği kapı süsünü revize ederek kendimce bir yorum kattım ve işte sonuç aşağıda.. yalnız bir detayı noksan henüz.. ortasında bir bebek olacak ama baktıklarım için henüz aha işte bu bebek dediğim çıkmadı henüz :)






















buda örnek modelimiz;
hangi kaynaktan aldığını bulamadım ama öğrenirsem hemen belirteceğim;

9 yorum:

fashionbyyeliz dedi ki...

sizin yaptığınız çok çok daha güzel olmuş yastıkçıklara bayıldım :)

Gülen Tezer dedi ki...

CANIM BENİM; BEN DE SENİN YAPTIĞININ DAHA GÜZEL OLDUĞUNU YAZACAKTIM Kİ BENDEN ÖNCE DAVRANAN OLMUŞ. DAHA RENKLİ DAHA AKTİF. ELLERİNE SAĞLIK CANIM BENİM.

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

hey Allahım nasılda üşenmeden dikmişsiniz o güzellikleri.herşeyin küçüğü daha bir güzel oluyor ya!yastıklarına bayıldım .ellerinize sağlık..

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Çok fıstık olmuşlar, ellerine sağlık. Kızlar ayrı bir şekerler. Benim de kız yeğenim var ve ona yuvarlak hırka örüyorum.Aslında bu ördüğümü kermese verip ona daha iyi kalite bir iple, hazır modeli de oturtmuşken yenisini örecektim. Ama bu gün alışveriş merkezinde Penti mağazasında öyle güzel çoraplar buldum ki, hemen kızçeme eflatun bir külotlu çorap aldım. Aman Allahım ne desenler var... Şimdi ördüğüm de çorabın rengiyle uyumlu. Daha güzel bir renk bulursam yeniden örerim artık. Kızlar seviliyor:)) Senin de ellerine sağlık.

çatlakkafe dedi ki...

hepsi birbirinden güzel bayıldım
ellerine sağlık canım

Elif Arslan dedi ki...

ELİNE KOLUNA SAĞLIKKKKK NİLGÜN ABLAM BENIM

Adsız dedi ki...

Wow! Allahım benim niye böyle yeteneklerim yok diyorum! Harika fikir...

Nilgün Komar dedi ki...

beğendiğinize çoookkkk sevindim
ürettiklerimden böyle baka baka doyamadıklarım olur bu da onlardan biri oldu benim için.. yanında bir iki parça daha birşeyler var onlarıda bitirirsem daha iyi olacak :)

Ada Deniz dedi ki...

Minik minik ne uğraşmışsın:)))